Vatikanpalasset

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Vatikanpalasset

Vil du vite mer om aktiviteter i Vatikanpalasset? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Vatikanpalasset

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 36 592 vurderinger

Federica, guiden vår, var veldig bra. Han var i stand til å involvere alle medlemmene i gruppen og illustrerte vakkert alle skjønnhetene vi møtte. Han var i stand til å legge til mange små perler og nysgjerrigheter om verkene og livet til mesterne som jobbet på museer, og fanget vår oppmerksomhet. Tusen takk og vi sees snart for å bedre kunne utforske disse uendelige italienske skjønnhetene.

Denne turen er et absolutt must når du kommer til Roma. Guiden vår var eksepsjonell. Vi hadde en ganske stor gruppe på rundt 28 men hun tok seg tid til å svare på alles spørsmål. Jeg føler definitivt at vi ville ha gått glipp av viktig informasjon om kunstverket i tide. Av dem av utstillingene hadde vi nettopp turnert på museet uten guide. Definitivt verdt pengene.

Vår guide på turen i Vatikanmuseet var kjempebra! Kunnskapsrik, engasjert, hyggelig og klar kommunikasjon. Eneste som var litt knot var "radioen" man fikk som skulle festes på øret, den satt ganske dårlig på men med litt knot fikk man den til å henge på på et vis. Man kan ikke har vært i Roma uten å ha besøkt Vatikanmuseet og det sixtinske kapell.

Enkel å kjøpe. Vi ventet utenfor i 1,5 timer fordi billetten var fra kl 1300. Muligens kunne vi brukt den fra 1130 da vi booket?

inngangen var uslåelig, vi gjorde ikke lange køer. Utmerket