Legg til datoer

Vatikanmuseene, Maskenes kabinett

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Kombinasjonspakker
81 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 81

Flere reisetips for Vatikanmuseene, Maskenes kabinett

Vil du vite mer om aktiviteter i Vatikanmuseene, Maskenes kabinett? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Vatikanmuseene, Maskenes kabinett

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 5 273 vurderinger

hyggelig liten gruppe med hyggelig og veldig kunnskapsrik guide!

Bestilte 3 billetter, men dessverre gikk min kone gjennom ryggen og kunne ikke komme. Kontoret ved avgangsstedet henviste oss tilbake til Get Your Gide for videre behandling. På stedet via appen. sendt videre til Get Your Gide og 2 dager senere var pengene allerede refundert! Egentlig hadde vi ikke regnet med dette (refusjon mulig inntil 1 dag i forveien). Jeg synes dette er TOP service og vil velge Get Your Gide igjen neste gang. Takk igjen !

Det er verdt det hvis du er lenger unna Roma sentrum og du må ta transport for å komme til det historiske sentrum, som var mitt tilfelle, jeg var i trastevere det var verdt det fordi jeg alltid måtte ta litt transport, og i motsetning til mange sier Roma ikke er lite og du kan ikke gjøre alt ved å gå, spesielt med 35 graders varme i hodet.

Flott løsning! vi gikk inn i Vatikanmuseet uten å stå i kø, og vi fikk umiddelbart en billett til colloseum og det romerske forumet for neste dag. i tillegg reddet en billett til offentlig transport oss fra å gå lange kilometer (hotellet vårt lå på grensen til byen). Jeg anbefaler på det sterkeste!

Veldig bra tur

Meget dyktig guide. Vi hadde bestilt tur på 2.5 timer, men brukte nærmere 4. Vi var en gruppe på 11 personer og hadde god fremdrift men guiden var så kunnskapsrik at vi ikke merket at tiden gikk. Anbefales

Vel gjennomført

Meget morsom og god guide. Husk gode sko - det er lite/ingen sitteplasser på turen.