Vatikanets nekropolis

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Vatikanets nekropolis

Vil du vite mer om aktiviteter i Vatikanets nekropolis? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Vatikanets nekropolis

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 2 398 vurderinger

Da vi ønsket å besøke dette stedet uten å stå i kø, valgte vi dette alternativet med besøket på toppen av basilikaen til tross for at turen er på engelsk. Vår italienske guide, Lizia, snakket veldig lett å forstå engelsk og fortjener omtale av fortreffelighet for sin måte å fortelle oss historien med sin kunnskap og humor. Den direkte tilgangen (uten noen ventetid) til basilikaen ved å gå ned er et reelt pluss! Synd at turen ikke varer lenger, og vi kan ikke lære mer om Peterskirken, men dette er tross alt ikke en guidet tur i selve basilikaen. En kombinasjon av de to (toppmøte + basilika) ville være flott - et forslag for fremtidige besøkende?

La nostra guida Ilenia har reso la visita veramente piacevole. Ha dato moltissime informazioni di storia e architettura, cultura e geografia. Quando si entra in una cattedrale come S. Pietro è davvero necessario avere la guida per apprezzarne il valore. Con le code all'ingresso la visita è durata 3 ore. La vista dalla cupola di S.Pietro toglie il respiro. Eccezionale!

Utmerket opplevelse! Veldig vennlig personale og guiden vår var profesjonell, kunnskapsrik, snill og støttende. Turen ble ikke forhastet, og jeg føler jeg så og lærte mye. Det eneste jeg synes trenger forbedring er hvordan du lar folk vite hvem og hvor du er på møtestedet. Det var ingen tegn. Jeg så bare mange mennesker og spurte rundt.

We had a great trip. Our guide Katalina was very well informed and addeda lot of extra value to the experiece.

Godt organisert. Hyggelig guide som hadde svar på alle spørsmål. Utsikten fra toppen er fantastisk.