Legg til datoer

Vatikanmuseene, Maskenes kabinett

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Bykort
63 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 63

Flere reisetips for Vatikanmuseene, Maskenes kabinett

Vil du vite mer om aktiviteter i Vatikanmuseene, Maskenes kabinett? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Vatikanmuseene, Maskenes kabinett

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 3 974 vurderinger

Transaksjonen samsvarte med salgsbeskrivelsen. Spesielt var den lokale transportbilletten verdt i kombinasjon med fortrinnsrett. Vi hadde 72-timersbilletten og Vatikanmuseene, Colosseum med Palatinen og Forum Romanum og en audioguide-tur i Peterskirken. Dette er interessant, men du bør virkelig planlegge tiden din for det. Det er tross alt mye informasjon å behandle. Alt i alt en anbefalt pakke.

Det er verdt det hvis du er lenger unna Roma sentrum og du må ta transport for å komme til det historiske sentrum, som var mitt tilfelle, jeg var i trastevere det var verdt det fordi jeg alltid måtte ta litt transport, og i motsetning til mange sier Roma ikke er lite og du kan ikke gjøre alt ved å gå, spesielt med 35 graders varme i hodet.

Flott løsning! vi gikk inn i Vatikanmuseet uten å stå i kø, og vi fikk umiddelbart en billett til colloseum og det romerske forumet for neste dag. i tillegg reddet en billett til offentlig transport oss fra å gå lange kilometer (hotellet vårt lå på grensen til byen). Jeg anbefaler på det sterkeste!

Alt passet faktisk og fungerte utmerket. Men du skal vite at G20-toppmøtet er i Roma denne helgen, og selskapet bør allerede ha en løsning klar på forhånd, eller i det minste sende informasjon på e-post på forhånd.

Veldig forsiktig men for St Pierre er det ingen kø inngangen er gratis, så du må stå i kø og menneskene som ga oss passet gjorde oss ikke på vakt..... Resultat 1 time med kø