Våre mest anbefalte ting å gjøre i Vancouver

Vancouver, BC: Hvalsafari

1. Vancouver, BC: Hvalsafari

Opplev ærefrykten og inspirasjonen ved å se hvaler i deres naturlige miljø på denne unike hvalsafari-utflukten fra Vancouver. Få sjansen til å se spekkhoggere, knølhval, vågehval og gråhval, samt niser og sel. Avreise fra Granville Island i sentrum av Vancouver på en høyhastighets, spesialbygget, luksuskatamaran som tar deg med på en guidet hvalsafari og marint dyrelivstur. Når du reiser fra Vancouver, velg om du vil bo inne i den oppvarmede hytta eller gå ut og velge mellom 3 forskjellige visningsområder på 2 nivåer som er perfekte for fotografering. Beundre skjønnheten til Georgiastredet på dette utendørseventyret. Mens du seiler, lær om historien til området og det lokale marine dyrelivet fra det kunnskapsrike mannskapet ditt. Fordyp deg fullstendig i denne utrolige opplevelsen mens vi tar gratis høyoppløselige bilder av dyrelivet, deg selv og dine kjære! Det er den typiske hvalsafariopplevelsen for enhver eventyrer. Velg halvdagscruise, eller velg solnedgangsalternativet for å se solen gå ned over vannet.

Vancouver: 24- / 48-timersbillett til hopp-på hopp-av-buss

2. Vancouver: 24- / 48-timersbillett til hopp-på hopp-av-buss

Se severdighetene i Vancouver i ditt eget tempo med en 24- eller 48-timersbillett til hopp på hopp av-bussen. Velg mellom en rekke alternativer som passer interessene dine. Lytt til en informative kommentarer om bord for å hjelpe deg å velge hvor du skal hoppe av. Opplev det livlige sentrum av Vancouver og den rolige naturlige skjønnheten i de lokale parkene. Hopp av på Science World eller nyt lidenskapen din for sport i Olympic Village. Spaser på regnskogstiene i Stanley Park, nyt en matbit på Granville Island, besøk den ikoniske Gastown Steam Clock eller handle i Robson Street. Dra nytte av flere stopp, inkludert Coal Harbour, English Bay Beach, Chinatown og Sports District. Få mest mulig ut av opplevelsen din i Vancouver med flere alternativer. Velg opplevelser som å se byen fra vannet på et avslappende havnecruise, eller ta en tur rundt i byen om kvelden.

Klassisk Vancouver Panorama-tur med sjøfly

3. Klassisk Vancouver Panorama-tur med sjøfly

Nyt den mest populære turen til Vancouver og North Shore Mountains. Denne ideelle introduksjonen til sjøflyflyvning har avgang fra Vancouvers Coal Harbor sentrum og gir en komplett luftfoto over byen, så vel som dens omkringliggende parker og strender. Som om naturen ikke er nok, vil spenningen ved å fly virkelig føre deg vekk. Den spennende vannspruten er alltid et høydepunkt under start og landing. Med over 50 fly for tiden, driver vertene dine den største all-sjøflyflåten og det første karbonnøytrale flyselskapet i Nord-Amerika. DeHavilland DHC-3 Turbin Single Otters og Twin Otters betjener regelmessige rutefly mellom Nedre fastland og Vancouver Island. DHC-2 Bevere betjener Gulf Islands. Cessna 185-fly er tilgjengelige for charter.

Vancouver: Billett til Capilano Suspension Bridge Park

4. Vancouver: Billett til Capilano Suspension Bridge Park

Stå på en 140 meter lang hengebro over Capilano River i Vancouver, med denne inngangsbilletten. Beundre naturen fra 3 fantastiske perspektiver. Den verdensberømte hengebroen Capilano, opplevelse i tretoppene (Treetops Adventure) og den spennende Cliffwalk.  Utforsk den 109 mål store Capilano Suspension Bridge Park. Kryss den vaklende Capilano-hengebroen og nyt utsikten over Capilano-elven fra over 70-meters høyde. Beundre panoramautsikten over parken og lær om severdighetene fra personalet. Test nervene dine på Cliffwalk, en gangvei av glass festet til klippen og 2 glassplattformer. Nyt den dramatiske utsikten over den frodige regnskogen og ravinen nedenfor, mens du går langs klippen. Legg ut på Treetops Adventure og gå 34 meter inn i tretoppene til kystregnskogen, på 7 hengebroer festet til eldgamle trær. Bli med på en av omvisningene med en naturguide og hør om regnskogen og økosystemet.  Avslutt opplevelsen med et måltid på en av restaurantene i parken, eller ta en matbit mens du går fra snacksbutikken på farten (ikke inkludert).

Vancouver: FlyOver Canada Simulated Flight Experience Ticket

5. Vancouver: FlyOver Canada Simulated Flight Experience Ticket

Få inngangsbilletter til FlyOver Canada i Vancouver for en flyreiseopplevelse som tar deg til underverkene i Canada ved hjelp av toppmoderne teknologi. Opplev spesialeffekter, inkludert vind, tåke og dufter, kombinert med turens bevegelser. Bruk avansert teknologi for å fange spennende, autentiske opptak av virkelige steder, slik at syklistene kan oppleve disse stedene slik de virkelig var ment å være. Finn deg selv i Vancouver sentrum, Canada Place, og bli tatt med på en spennende reise over verdens mest spektakulære natur. Opplev state-of-the-art teknologi for å gi deg følelsen av å fly. Heng hengende, føttene dingler, foran en 20 meter lang sfærisk skjerm mens filmen fordyper deg på en spennende reise gjennom noen av verdens mest ikoniske landskap.

Fra Vancouver: Utforsk Victoria og Butchart Gardens

6. Fra Vancouver: Utforsk Victoria og Butchart Gardens

Besøk Victoria, British Columbias hovedstad, på denne guidede heldagsturen fra Vancouver. Speid etter marint dyreliv på fergen til Vancouver-øya, spaser blant de praktfulle blomstene i Butchart Gardens og beundre den viktorianske arkitekturen i Victoria.  Start fra Vancouver sentrum og reis sørover gjennom byen, om bord på en buss med klimaanlegg. Gå om bord på en båt fra BC Ferry, for den 1,5 time lange seilasen over Georgia-stredet og gjennom de vakre Southern Gulf Islands. Se om du får øye på spekkhuggere underveis. Når du har lagt til kai på Vancouver Island, fortsetter omvisningen til verdensberømte Butchart Gardens, en nasjonalhistorisk severdighet i Canada. Se millioner av planter i over 900 varianter. Nyt 2 rolige timer for å fullt ut utforske den fantastiske 50 hektar store hagen. Etter på drar du til sentrum av Victoria og passerer gjennom Canadas eldste Chinatown, og vakre Victoria Harbor, inkludert Inner Harbor. Fremme i sentrum får du tid på egen hånd til å utforske byen. Bruk tiden din på å ta en spasertur i Inner Harbor, nyt det blomstrende kunst- og kulturmiljøet, eller besøk det historiske Empress Hotel eller Royal BC Museum. Deretter tar du fergen og bussen tilbake til møtestedet ditt i Vancouver. 

Fra Vancouver: Dagstur til Whistler og Sea to Sky-taubanen

7. Fra Vancouver: Dagstur til Whistler og Sea to Sky-taubanen

Kjør med Sea to Sky-taubanen og utforsk landsbyen Whistler og beundre naturens underverk, på denne 10-timers opplevelsen fra Vancouver. Opplev det fantastiske landskapet, som forandrer seg hele tiden underveis langs Sea to Sky Highway. Det blir en pause for å beundre de 335 meter høye Shannon-fallene. Kjør med den berømte gondolen fra hav til himmels i Squamish, et utendørs paradis for klatrere og andre eventyrere. Gondolen tar deg til Habrich Ridge, hvor du får 1,5 time for å nyte en fantastisk utsikt over fjellene, kystregnskogen og innløpet til Howe Sound. Passer den sjarmerende landsbyen Squamish og Tantalus-breen på vei til Whistler. Vel fremme i Whistler får du tid på egen hånd, til å utforske sentrumsbutikkene, kafeene, Whistler Blackcomb Ski Resort eller turstiene.

Vancouver: Utvidet panoramaflyvning med sjøfly

8. Vancouver: Utvidet panoramaflyvning med sjøfly

Oppdag enda mer av de majestetiske fjellene og den vidstrakte kystlinjen som omgir den fantastiske byen Vancouver, mens du flyr høyt over naturen på denne 35-minutters flyturen. Denne utvidede versjonen av Vancouver Panorama-turen tilbyr de samme severdighetene før du følger kysten videre nordover mot Whistler, for deretter å gå tilbake over øyene og utforske den utrolige Sunshine Coast. Med for tiden over 50 fly opererer Harbour Air og Westcoast Air den største all-sjøflyflåten i verden. DeHavilland DHC-3 Turbin Single Otters og Twin Otters betjener regelmessige rutefly mellom Nedre fastland og Vancouver Island. DHC-2 Beavers betjener Gulf Islands, og Cessna 185-fly er tilgjengelige for charter. Benytt sjansen til å oppleve Vancouvers vakre landskap fra et fugleperspektiv!

Vancouver: Floatplane og Capilano Suspension Bridge Combo

9. Vancouver: Floatplane og Capilano Suspension Bridge Combo

Ta en 20-minutters sjøflytur med avgang fra Vancouver sentrum og få en spektakulær luftutsikt over byen. Nyt et besøk til Capilano Suspension Bridge Park med en inngangsbillett og utforsk Cliffwalk, Capilano River og mer på denne kombinasjonsturen. Kombiner sjøflyturen med et besøk til Capilano Suspension Bridge Park. Du vil få fordelen av en gratis skytteltransport fra Vancouver sentrum til parken. Ligger 70 meter over Capilano-elven og måler 140 meter i lengde, har denne broen blitt brukt som et kryss siden 1889. Oppdag også den nye Cliffwalk som følger et stup langs Capilano-elven på en labyrintlignende serie av broer, trapper, og plattformer gjennom regnskogvegetasjon.

Fra Vancouver: Sea to Sky Gondola and Whistler Tour

10. Fra Vancouver: Sea to Sky Gondola and Whistler Tour

Sett av sted fra Vancouver ombord på en luksusbuss på en reise til Whistler. Nyt panoramautsikten over havet, skyhøye fjell og isbreer. Nyt den spesielle muligheten til å oppdage lokalt dyreliv. Første stopp er Shannon Falls, den tredje høyeste fossen i f.Kr., hvor vannet fosser over en rekke klipper fra en høyde på 335 meter (1099 fot). Det er to utsiktsplattformer for fossen bare en kort spasertur fra parkeringsplassen. Neste stopp er Sea to Sky Gondola like sør for Squamish. Ta en kort tur opp til toppen (imponerende 885 meter over havet). Nyt tiden til å ta en matbit, gå turstiene og nyt den vidstrakte utsikten over de omkringliggende fjellkjedene og det turkise vannet i Howe Sound. Derfra fortsetter du nordover langs Sea to Sky-motorveien til den verdensberømte Whistler Village. Den sjarmerende landsbyen kun for fotgjengere har noe å tilby alle. Bruk 4 timer på å utforske restauranter og shopping i verdensklasse eller bare vandre gjennom landsbyen. Se solnedgangen på vei tilbake til Vancouver.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Vancouver
I Vancouver kan du nyte både et pulserende byliv og spennende, eventyrlige aktiviteter.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Vancouver

Alle aktiviteter

276 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 18

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Vancouver

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Vancouver

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Vancouver?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Vancouver?

De beste dagsturene og utfluktene fra Vancouver er:

Victoria, Britisk Columbia

Flere reisetips for Vancouver

Vil du vite mer om aktiviteter i Vancouver? Trykk her for full oversikt