Van Gogh-museet

Hjem til verdens største Van Gogh-samling, og et av de mest populære museene i verden.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Planlegg besøket ditt

 • Besøke museet

  Museet ligger på Museumplein i Amsterdam og har den største samlingen i verden av Van Goghs tegninger og malerier. I tillegg til den faste utstillingen viser museet også bilder og malerier av andre impresjonister som levde på samme tid. Det finnes også en kafé og en liten butikk, der du kan kjøpe trykk av noen av han beste kunstverk.

 • Åpningstider

  "Van Gogh-museet er åpent hver dag fra klokken 09.00 til klokken 18.00, unntatt på fredager. Da stenger det ikke før 22.00.
  "

 • Hva koster det å komme inn?

  Inngangsbilletter koster 15 EUR. Forhåndskjøper du billett på nettet slipper du køen og kommer mye raskere inn. Hvis du ønsker å bli kjent med Van Gogh og hans vidunderlige penselstrøk må du ta deg en tur hit. Du vil ikke angre!

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Åpner klokken 09.00 og stenger 17.00. På fredager er museet åpent til klokken 22.00.
 • Pris
  Inngangsbilletter koster 15 EUR.
 • Behøver jeg en guide?
  Nei, du kan gjerne utforske museet på egen hånd.
 • Hvordan komme seg dit?
  Van Baerlestraat er nærmeste stoppested. Hit kan du komme med trikkelinje 2, 3, 5 eller 12. Du kan også ta buss nummer 145, 170 eller 172 og gå av på stoppet Museumplein.
 • Flere tips

  • Det er forbudt å ta bilder av maleriene, med mindre du er journalist eller har bedt om tillatelse på forhånd.

  • Bestill billetter på internett, så unngår du kø.

Flere reisetips for Van Gogh-museet

Vil du vite mer om aktiviteter i Van Gogh-museet? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Van Gogh-museet

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 17 787 vurderinger

Hele grunnen til at jeg reiste til Amsterdam var å se Vincent Van Gogh-museet. Jeg booket dumt ikke billettene på avansert måte og tenkte at jeg kunne kjøpe samme dag. Begge dagene mannen min og jeg var på besøk, ble museet utsolgt. Heldigvis etter noen tårer fant jeg "få din guide", og det reddet turen fra å bli en katastrofe. Vi kom begge inn den dagen, bare noen timer senere. Vi elsket absolutt museet. Massevis av kunstverk, familiehistorie til Van Gogh og varer inne. Absolutt verdt kjøpet!

Spennende museum

Spennende museum med mye å lese hvis en er interessert. 1,5 t. i museet er for lite. Forbi-køen-billetten var ikke eksisterende. Spurte ved infosenteret 2 ganger, fikk ikke annet svar enn å møte der alle andre stod. Allikevel gikk det raskt gjennom billettkontrollen.

Jeg likte ikke at det ikke var lov å ta bildet på museum selv om uten lys. Det var ikke russisk språk i alle steder på oversetter.

Utrolig flott museum! Skulle ønske jeg hadde startet dagen med dette da jeg var mest uthvilt.

Museet er fantastisk med en sterkt anbefalt lydguide. Cruise også veldig bra.