Legg til datoer

Van Gogh-museet

Hjem til verdens største Van Gogh-samling, og et av de mest populære museene i verden.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Kombinasjonspakker
  • Private omvisninger
  • Hopp-på hopp-av-turer
15 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Van Gogh-museet

Vil du vite mer om aktiviteter i Van Gogh-museet? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Van Gogh-museet

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 23 656 vurderinger

Hele grunnen til at jeg reiste til Amsterdam var å se Vincent Van Gogh-museet. Jeg booket dumt ikke billettene på avansert måte og tenkte at jeg kunne kjøpe samme dag. Begge dagene mannen min og jeg var på besøk, ble museet utsolgt. Heldigvis etter noen tårer fant jeg "få din guide", og det reddet turen fra å bli en katastrofe. Vi kom begge inn den dagen, bare noen timer senere. Vi elsket absolutt museet. Massevis av kunstverk, familiehistorie til Van Gogh og varer inne. Absolutt verdt kjøpet!

Wow, Van Gogh-museet er vakkert. Jeg ante ikke at Van Gogh hadde så mange forskjellige kunststiler. Museet er satt opp ekstremt bra, det er ikke forvirrende, og du vil ikke gå glipp av noen av utstillingene. Det var ganske mange mennesker der (utsolgt) dagen vi besøkte (slutten av juni), men det føltes ikke så overfylt.

Utformingen av museet i henhold til hans livsreise var forfriskende. Lydguiden var nyttig mens du gikk fra område til område, i likhet med alle museumsansatte jeg møtte. Så mange av hans fineste kunstverk å se! Kafeen og butikkene var hyggelige - beste opplevelsen på et museum jeg har hatt!

Spennende museum

Spennende museum med mye å lese hvis en er interessert. 1,5 t. i museet er for lite. Forbi-køen-billetten var ikke eksisterende. Spurte ved infosenteret 2 ganger, fikk ikke annet svar enn å møte der alle andre stod. Allikevel gikk det raskt gjennom billettkontrollen.

Utrolig flott museum! Skulle ønske jeg hadde startet dagen med dette da jeg var mest uthvilt.