Legg til datoer

Van Gogh-museet

Hjem til verdens største Van Gogh-samling, og et av de mest populære museene i verden.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Kombinasjonspakker
  • Hopp-på hopp-av-turer
12 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Van Gogh-museet

Vil du vite mer om aktiviteter i Van Gogh-museet? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Van Gogh-museet

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 21 062 vurderinger

Wow, Van Gogh-museet er vakkert. Jeg ante ikke at Van Gogh hadde så mange forskjellige kunststiler. Museet er satt opp ekstremt bra, det er ikke forvirrende, og du vil ikke gå glipp av noen av utstillingene. Det var ganske mange mennesker der (utsolgt) dagen vi besøkte (slutten av juni), men det føltes ikke så overfylt.

Utformingen av museet i henhold til hans livsreise var forfriskende. Lydguiden var nyttig mens du gikk fra område til område, i likhet med alle museumsansatte jeg møtte. Så mange av hans fineste kunstverk å se! Kafeen og butikkene var hyggelige - beste opplevelsen på et museum jeg har hatt!

Damen ved museets billettskranke klarte ikke å skanne koden, men hun var veldig vennlig og sa med en gang at det måtte være enheten hennes. Jeg videresendte billettbekreftelsen til en offisiell museums-e-postadresse, og det løste det. Skipet hadde ingen problemer i det hele tatt.

Veldig kult museum. Du kan bruke en lydguide på det språket du ønsker for €3, det vil si hvis du må betale med kort. Ingen kontanter. Alt super godt forklart. Det er verdt det å finne ut detaljer om maleriene og kunstneren. Båtturen også veldig kul!!!

Museet er fantastisk med en sterkt anbefalt lydguide. Cruise også veldig bra.