Legg til datoer

Ting å gjøre i
Valkenburg

Valkenburg

Våre mest anbefalte ting å gjøre i Valkenburg

Valkenburg: Thermae 2000 Spa inngangsbillett

1. Valkenburg: Thermae 2000 Spa inngangsbillett

Slapp av og spol tilbake på Thermae 2000 det luksuriøse velværeanlegget og 4-stjernershotellet Thermae 2000. Tilbring en hel dag på de nyoppussede velværefasilitetene på dette feriestedet. Nyt aktiviteter fra det nye opplevelsesprogrammet som inkluderer flyting, syngeskåløkter, te-ritualer, start på yogatimer og mye mer. Dra nytte av ubegrenset bruk av skrubbesalt, dusjsåpe og sjampo. Thermae 2000 ligger på toppen av Cauberg, skjult mellom natur med vakker utsikt. Det mest kjente fjellet i Nederland, Cauberg, er kjent fordi det har vært en del av verdensmesterskapet i sykkel flere ganger. Foruten verdensmesterskapet har mange viktige sykkelritt funnet sted på Cauberg, som Amstel Gold Race. Cauberg er en uunnværlig del av Thermae 2000. I 1989 ble tre kilder tappet inn i Cauberg for termisk vann. Alle badene på velværeanlegget er utstyrt med dette termiske vannet.

Escape Xperience Valkenburg - Det forbudte kapell

2. Escape Xperience Valkenburg - Det forbudte kapell

Utforsk byen gjennom gåter og gåter, og skap en utendørs escape room-opplevelse! Denne selvguidede turen lar deg begynne å spille når som helst, når det passer deg. Bruk smarttelefonappen som din guide for å avdekke den spennende historien i Valkenburg, hvor du vil hjelpe pastor Servatius i hans søken etter et gjemmested. Legg ut på et spennende Valkenburg-eventyr, hvor historien kommer til live i år 1798. Franske revolusjonære påtvinger byen sin vilje, og krever troskap til en ny grunnlov samtidig som de forlater kirken. Pastor Servatius, urokkelig i sin tro, står overfor overhengende fengsel. Kan du hjelpe ham med å finne en trygg havn innen to timer, for å sikre at han slipper unna og at byggingen av et hemmelig kapell starter? Gjennom hele spillet vil du utforske 22 steder, som omfatter både kjente attraksjoner og skjulte perler i byen. Vær oppmerksom på at spillet for øyeblikket kun er tilgjengelig på nederlandsk. Escape Xperience spilles i et lag på opptil 4 personer. Hvis du ønsker å bestille for mer enn 4 personer, vil du motta et brukernavn og passord for hvert lag som deltar. Etter å ha fullført bestillingen vil vi sende deg påloggingsdetaljer og startinstruksjoner på e-post, i henhold til antall personer som deltar. 1-4 spillere: 1 lag 5-8 spillere: 2 lag 9-12 spillere: 3 lag etc.

Valkenburg: Selvguidet interaktiv omvisning i mordkrimspillet

3. Valkenburg: Selvguidet interaktiv omvisning i mordkrimspillet

Løs et mord og se samtidig alle høydepunktene i Valkenburg sentrum. Spill dette unike spillet sammen med en vennegjeng eller familien. Du vil motta instruksjoner, en fotoramme og et svarskjema på forhånd via e-post. Du får også et kart over byen der mordet fant sted. Senteret er delt inn i seksjoner der du må lete etter et sted der du kan ta en gruppeselfie. Når dere har funnet stedet, sender dere en selfie via WhatsApp til spillinstruktøren. Hvis plasseringen er riktig, sender de deg neste ledetråd om mordet. Etter hvert som du går langs de fineste stedene i sentrum av byen, vil du samle flere og flere ledetråder om mordet. I løpet av spillet får du tid til å gå inn på en kafé eller butikk du passerer, og til å beundre noen av høydepunktene i Valkenburg.

Ofte stilte spørsmål om Valkenburg

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Valkenburg?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Valkenburg er:

Flere reisetips for Valkenburg

Vil du vite mer om aktiviteter i Valkenburg? Trykk her for full oversikt