Valencia
Tapas

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Valencia Tapas

Hva er andre ting å gjøre enn Tapas som er verdt å besøke i Valencia?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Valencia er:

Flere reisetips for Valencia

Vil du vite mer om aktiviteter i Valencia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Valencia

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 126 vurderinger

Ikke til å tro! Vi har vært på private turer over hele verden, og dette var toppen. Sofía var fantastisk. Kunnskapen hennes om byen, historien og maten var uten sammenligning. Så gøy å tilbringe tid med henne. Hun ga oss massevis av mer info om Valencia, og vi brukte de neste dagene på å spise oss nedover listen hennes. Vi bestilte en tur for en av våre kolleger og et sekund for oss selv. Verdien var stor, men en fantastisk opplevelse til enhver pris. Ikke rot deg rundt da dette er veien å gå. Nyt.

Lærerikt, selv om du ikke er en ekte vindrikker. God guide som også er sommelier og lærer deg fakta om vin, og viser de vakre stedene som selv lokalbefolkningen knapt kjenner. Vennlig, åpen, stiller og svarer entusiastisk på spørsmål og tar seg tid og gir. En spesiell opplevelse innen vinsmaking, drikking, velsmakende tapas. Ikke en altfor lang tur, bare hyggelig og absolutt anbefalt. Og du får vinen som er igjen med deg, hvis du er med en liten klubb som oss.

For en fantastisk opplevelse denne turen og tapas og vinsmaking! En veldig søt og hyggelig dame, Sofia, som gjorde vår tur og serverte smaksprøver. Turen var gjennom gamlebyen, veldig hyggelig og interessant, og deretter smakte vi og gruppen vår på en veldig fin og koselig privat beliggenhet med deilige tapas og viner. Sterkt anbefalt for alle som drar til Valencia. Du har god valuta for pengene. Opplevelsen har overgått forventningene våre!

Veldig fine viner fra regionen Valencia smakte, guiden tok oss veldig interessant gjennom vinregionen, samt gjennom Valencia på vei til vin- og tapassmakingen. Tapasene var utmerket, så totalt sett en veldig vellykket tur. Sterkt anbefalt

Turen var bare fantastisk og veldig informativ. Så alltid glad for å gjøre det.