Valencia
Hop-on hop-off-turer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Valencia Hop-on hop-off-turer

Hva er andre ting å gjøre enn Hop-on hop-off-turer som er verdt å besøke i Valencia?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Valencia er:

Hvilken Valencia Hop-on hop-off-turer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Valencia

Vil du vite mer om aktiviteter i Valencia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Valencia

Samlet vurdering

3.9 / 5

basert på 626 vurderinger

Hopp på og av-busser er generelt gode for å bli kjent med en fremmed by. Ønsker du å bruke begge rutene intensivt, anbefales 48-timersbilletten (spesielt siden den kun koster 1€ mer enn 24-timersbilletten...). Bare avspillingen på bussen fungerte ikke så bra. På den ene turen gikk den andre turen på den tyske kanalen. Jeg hørte den på engelsk, den var på riktig kanal. Jeg hadde bestilt kombinasjonsbilletten med Oceanográfic, alt fungerte perfekt. Oceanografíc er veldig imponerende, jeg var der i 2-3 timer og vil anbefale det til alle som er interessert i havet og deres innbyggere!

Vi brukte begge linjene til turistbussen. Hvis du vil ta en panoramaomvisning i byen, er det veldig praktisk. Lydguiden på italiensk er også veldig nyttig. Det eneste jeg føler at jeg må gjøre er at åpningstidene etter slutten av tjenesten kan bli utvidet. For resten anbefaler jeg det!

Spesielt lett å kjøre fra den ene siden av byen til stranden. Synd at frekvensen ikke er noe høyere utenom sesongen. Du må ofte vente opptil 40 minutter på en buss. De fleste kommer seg også bare videre i sentrum og gjør hele turen på én gang.