Valencia
Buss og minibussturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Valencia Buss og minibussturer

Hva er andre ting å gjøre enn Buss og minibussturer som er verdt å besøke i Valencia?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Valencia er:

Flere reisetips for Valencia

Vil du vite mer om aktiviteter i Valencia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Valencia

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 737 vurderinger

Perfekt måte å utforske Valencia på noen få timer!

Vi ble hentet 10 minutter senere enn planlagt fra hentestedet. Dette var imidlertid ikke noe problem, fordi vi kunne vente med klimaanlegg i lobbyen. Det var nok plass og et fantastisk klimaanlegg. Reisen var ikke så lang, for innimellom hadde vi en pause på 25 minutter ved en kiosk hvor du kunne gå på toalettet. Det er ingen stoppested på vei tilbake! Turistguiden var veldig hyggelig og entusiastisk. Hun gikk rundt bussen, slik at du muligens kunne kjøpe billetter til forskjellige severdigheter. Kjæresten min og jeg gjorde ikke dette, men leide sykkel. Ideell! Valencia har sykkelveier og enkle å sykle. Husk at noen sykkelveier plutselig stopper, og at du da må krysse motorveien. Vi bestemte oss først for å spise noe i Valencia sentrum og så syklet vi gjennom hele den store parken. Virkelig anbefalt! Det er vakkert og i mellom har du telt hvor du kan ta en drink. Kl. 17:30 måtte vi samles og vi dro tilbake til Benidorm! :)

Hopp på og av-busser er generelt gode for å bli kjent med en fremmed by. Ønsker du å bruke begge rutene intensivt, anbefales 48-timersbilletten (spesielt siden den kun koster 1€ mer enn 24-timersbilletten...). Bare avspillingen på bussen fungerte ikke så bra. På den ene turen gikk den andre turen på den tyske kanalen. Jeg hørte den på engelsk, den var på riktig kanal. Jeg hadde bestilt kombinasjonsbilletten med Oceanográfic, alt fungerte perfekt. Oceanografíc er veldig imponerende, jeg var der i 2-3 timer og vil anbefale det til alle som er interessert i havet og deres innbyggere!

Stor tur til vakre Valencia

Vår guide var Sandra. Veldig hjelpsom og kunnskapsrik angående Valencia, fortalte oss også nettsteder å se mens du ferierte i Benidorm. Aircondition buss og veldig rent. Toalettstopp underveis, men ingen kommer tilbake på en times times kjøretur. Så ikke anbefalt tur for folk som trenger toalettstopp. Vakker by, jeg vil gjerne gå tilbake og besøke en helg

Vi brukte begge linjene til turistbussen. Hvis du vil ta en panoramaomvisning i byen, er det veldig praktisk. Lydguiden på italiensk er også veldig nyttig. Det eneste jeg føler at jeg må gjøre er at åpningstidene etter slutten av tjenesten kan bli utvidet. For resten anbefaler jeg det!

Spesielt lett å kjøre fra den ene siden av byen til stranden. Synd at frekvensen ikke er noe høyere utenom sesongen. Du må ofte vente opptil 40 minutter på en buss. De fleste kommer seg også bare videre i sentrum og gjør hele turen på én gang.