Vaktskifte: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

London: Big Bus-billett med London Eye og cruise på Themsen

1. London: Big Bus-billett med London Eye og cruise på Themsen

Oppdag det beste i London med en hopp-på hopp-av-sightseeing med en dobbeltdekkerbuss med åpent tak. Nyt dessuten en tur på London Eye som en del av billetten din. Kos deg med et avslappende elvecruise langs Themsen som også er en del av billetten din. En hopp-på hopp-av-busstur er den ideelle måten å oppdage de beste severdighetene, landemerkene og attraksjonene i London i ditt eget tempo. Turen gir deg ubegrenset hopp-på hopp-av-tilgang, med stopp som er strategisk plassert på de mest populære beliggenhetene, inkludert Big Ben, Buckingham Palace, London Eye, Westminster Abbey, Tower Bridge og St. Paul's Cathedral. Hopp av bussen ved Westminster Bridge for å ta en uforglemmelig tur med London Eye. Fra toppen kan du nyte den fantastiske 360-graders panoramautsikten over byens imponerende silhuett. Se byens mest kjente severdigheter inkludert Big Ben og Houses of Parliament fra et uovertruffent fugleperspektiv. Du kan starte omvisningen fra hvilket som helst av Big Bus-stoppene. Populære startsteder inkluderer London Eye, Marble Arch, Victoria Station og Trafalgar Square. Med alle billettyper kan du nyte et båtcruise langs Themsen mellom Tower of London til Westminster Pier (i begge retninger). Big Bus-rutens høydepunkter: Buckingham Palace og vaktskiftet Houses of Parliament Big Ben Westminster Abbey 10 Downing Street Whitehall Piccadilly Circus Oxford Street Regent Street Trafalgar Square London Eye London Dungeon Sea Life London Aquarium Madame Tussauds Covent Garden Bank of England - St Pauls Cathedral Tower of London Tower Bridge The Shard Rådhuset Lambeth Palace British Museum Marble Arch Mayfair Green Park Hyde Park Corner Harrods South Kensington Museums Kensington Palace Notting Hill.

London: Vaktskifte og omvisning på Buckingham Palace

2. London: Vaktskifte og omvisning på Buckingham Palace

Utforsk statsrommene i Buckingham Palace og se vaktskifteseremonien. Få en dypere forståelse av kongelig protokoll fra guiden din og nyt lydkommentarer inne i slottet. Se vaktskifteseremonien sammen med guiden, som forklarer historien bak denne praktfulle seremonien. Se presisjonen til kongens fotsoldater på nært hold mens de marsjerer til lyden av et militærband. Deretter kan du beundre det ridende husholdningskavaleriet, strålende på hesteryggen mens de skifter på Horse Guards Parade. Hvis du bestiller omvisningen for en tirsdag, torsdag eller lørdag, vil du få oppleve skiftet av husholdningskavaleriet. Gå til slutt inn i Buckingham palace og beundre de overdådige leilighetene og glitrende lysekronene. Se noen av de største skattene i den kongelige samlingen, som utsøkt Sèvres-porselen og noen av de fineste engelske og franske møblene i verden. Mens du er inne, nyt kommentarer fra den offisielle lydguiden og lær historien bak de overdådige møblene og familiehistorien.

London: Opplev vaktskiftet

3. London: Opplev vaktskiftet

Bli med vaktene mens de marsjerer mot Buckingham Palace på en unik guidet tur i London. Kom nærmere for fantastiske fotomuligheter og dykk dypt inn i historien bak vaktskiftet. Møt din lokale guide for din private eller liten gruppetur (avhengig av alternativet som er bestilt) og sett avgårde på din uforglemmelige Changing of the Guard-opplevelse. Mens du følger vaktene på marsj mot Buckingham Palace, vil guiden din gi mening til en av de eldste og mest ikoniske britiske seremoniene. Du vil snart kjenne din walisiske fra Grenadieren din, og bli en ekspert på uklare bjørneskinnshatter. Spor opprinnelsen til dette blendende London-skuespillet og få tak i betydningen av hver farge, knapp, maskot, symbol og bevegelse i denne mest britiske tradisjonen. Føl spenningen mens du marsjerer til de bankende trommene til den ikoniske Changing of the Guard-seremonien på denne unike opplevelsen i London.

London: Big Bus hopp-på hopp-av-busstur med åpent tak

4. London: Big Bus hopp-på hopp-av-busstur med åpent tak

Oppdag hva London har å tilby med en hopp på hopp av-busstur gjennom Storbritannias hovedstad. Passer ikoniske landemerker, inkludert Buckingham Palace, London Eye og Big Ben, med lydkommentarer tilgjengelig om bord. Velg mellom en 24-timers billett og en 48-timers billett og oppdag London via 3 spesialdesignede ruter som dekker over 45 stopp: Rød rute: På den røde ruten kan du oppleve det beste av historiske London, inkludert Big Ben, London Eye og St. Pauls katedral. Blå rute: Den blå ruten er omfattende, og dekker hele London sentrum fra Kensington Palace i vest til Tower of London i øst. Holdeplassene inkluderer Harrods, South Kensington Museums og Madame Tussauds. Grønn rute: Den grønne ruten forbinder de vakre bydelene St. Pancras og King's Cross med det travle Covent Garden, på vei gjennom Bloomsbury. Elvecruise på Themsen En klassisk billett inkluderer et enkelt elvecruise fra Tower of London til Westminster Pier (i den retningen du ønsker). Elvecruiset inkluderer levende kommentarer på 8 språk. Se de beste attraksjonene i London langs Themsen, inkludert Tower Bridge, HMS Belfast, Shakespeare's Globe og Tate Modern. Elvecruiset har avgang omtrent hvert 45. minutt. Panoramatur om kvelden: Velg alternativet som inkluderer en panoramisk kveldstur og oppdag magien i London når byen blir opplyst om kvelden. Hopp på en sightseeingtur med panoramautsikt til Londons fremste landemerker, når solen begynner å gå ned.

London: Omvisning til fots av Westminster og Buckingham Palace med vaktbytte

5. London: Omvisning til fots av Westminster og Buckingham Palace med vaktbytte

Bli med på en omvisning av Royal Westminster og Buckingham Palace med vaktbytte, som gir deg muligheten til å komme nært på Londons mest kjente og imponerende severdigheter. Du starter med Buckingham Palace, kongens berømte residensen, og utforsker de ikoniske bygningene, parkene og monumentene til det kongelige London.  Opplev paraden med de verdensberømte King's Guards, før du fortsetter langs maktens korridor som inkluderer Big Ben, Houses of Parliament og 10 Downing Street.  Du ledes av en ekspert på Londons politiske, kongelige og kulturelle historie, som kjenner de beste stedene for å se vaktskiftet, og som gir deg den beste utsikten og fotomulighetene borte fra folkemengdene. Underveis underholdes du av guidens utrolige kunnskap, minneverdige anekdoter og unike inntrykk av Londons historie, mens du oppdager kongene, dronningene og skurkene i denne utrolige byen. Dessuten får du beundre ikoniske bygninger og fascinerende parader underveis. Omvisningen passer for alle aldre og omfatter flere forskjellige opplevelser i løpet av 2 timer og 15 minutter. Denne omvisning til fots av Westminster og gardens vaktskifte er den beste måten å oppleve Royal Westminster på en og samme dag. 

London: Omvisning av Westminster til fots med vaktskifte

6. London: Omvisning av Westminster til fots med vaktskifte

Start gruppeomvisningen til fots med vaktskiftet. Fortsett deretter omvisningen mot Buckingham Palace, residensen til mange av den britiske kongefamilien. Følg guiden din på et lynkurs i britisk kongelig og demokratisk historie ved å besøke den viktigste delen av London, Westminster City. Du får se klassiske steder i London som 10 Downing Street, Whitehall, Houses of Parliament og Big Ben og høre om konstruksjonen og hvordan renoveringsarbeidet skal ta vare på det 167 år gamle tårnet. Winston Churchill hilser deg på Parliament Square, og du kan rusle rundt for å møte andre kjente parlamentsmedlemmer og lovgivere. Hør historiene deres og lær hvorfor de har blitt hedret med en statue på dette fremtredende stedet. Avslutt omvisningen utenfor det ikoniske Westminster Abbey, hvor kongelige bryllup og kroning har funnet sted siden år 960. Du får se Jewel Tower og høre om det gamle Westminster-palasset, der Guy Fawkes og hans medsammensvorne forsøkte å sprenge parlamentet og hvordan han så slutten på Old Palace Yard. Se statuen av suffragetten Emmeline Pankhurst og hør hvordan en bestemt kvinne tilbrakte natten for å bli regnet som bosatt i bygningen. Se den kjente balkongen der kongefamilien står ved offisielle begivenheter, og hør historier om forbrytere og prinser som har klatret langs veggene for å komme enten ut eller inn.

London: Vandringstur med Westminster & Change of the Guard

7. London: Vandringstur med Westminster & Change of the Guard

Vil du se en tradisjon praktisert i hundrevis av år? Hva med et innblikk i historien til den kongelige kronen? Det er tonnevis av historie bak Englands berømte kirke, og du vil høre alt fra din historiefortellingsguide. Og så er det på tide å se skifte av dronningens vakt i Buckingham Palace, en av de mest anerkjente tradisjonene i England. Westminster Abbey Westminster Abbey ble visstnok bygget på stedet der en visjon av St. Peter dukket opp for en lokal fisker på 1000-tallet. I over tusen år har det fungert som et senter for politisk og religiøst liv i England. Englands konger og dronninger ble kronet her. Og andre arrangementer skjer her også, som bryllup og begravelser for noen av Englands største navn. Den TV-sendte begravelsen til prinsesse Diana ble kringkastet fra Westminster og sett på TV av millioner. Reiselederen din vet mye om prinsessens liv, mange ting du sannsynligvis ikke ville vite! Guidet gjennom denne vakre kirken, vil guiden din bringe deg gjennom den rike historien som har gått gjennom dette stedet. Charles Darwin, Sir Isaac Newton og David Livingstone er noen av de få berømte engelskmennene som er hedret med naturtro bilder i klosteret. Charles Dickens, Rudyard Kipling og Geoffrey Chaucer er gravlagt sammen med mange andre litterære giganter i klosterets Poet's Corner. Vaktbytte Dronningens garde har beskyttet kongene og dronningene av England siden 1660, og er hentet fra syv regimenter av det engelske militæret og er noen av de mest elitesoldatene i nasjonaltjenesten. The Changing of the Guard, en seremoni som går flere århundrer tilbake, finner sted klokken 10:30 hver dag. Det er alltid et stort publikum som ser på prosesjonen, men det tjener faktisk en reell hensikt. Den gamle garde, som har vært på vakt hele formiddagen, må byttes ut med den nye garde. Du kan prøve å få oppmerksomheten deres, men disse vaktene er først og fremst opptatt av dronningens beskyttelse, så de vil ikke reagere. Guiden din vil bringe deg til et mye mindre overfylt sted enn publikum vanligvis samles, slik at du kan se hele prosesjonen med en utsikt savnet av de fleste. Vaktbytte Dronningens garde, hentet fra syv grener av Englands militære, har gjennomført sin vaktskifte-seremoni siden 1660. De er noen av de mest elitesoldatene i tjenesten og har spesifikt i oppgave å beskytte den kongelige monarken. De vil ikke reagere på noen provokasjon, uansett hvordan du prøver å plage dem. Vi tar deg med til et sted uten alle folkemengdene hvor du vil kunne se vaktskiftet med fri utsikt. Viktig! Vær oppmerksom på at vaktskiftet for øyeblikket kun skjer på mandager, onsdager, fredager og søndager. Hvis det kommer mye nedbør, vil ikke vaktskiftet skje.

London: Topp 20 severdigheter og Westminster Abbey

8. London: Topp 20 severdigheter og Westminster Abbey

Start med en omvisning til fots for å oppleve historien, kulturen og legendene til en av Europas mest populære byer. Gå gjennom Green Park til Buckingham Palace, og se det verdensberømte vaktskiftet.  Gå til Westminster, se Downing Street, Westminster Abbey, Big Ben og Houses of Parliament. Se 20 severdigheter på én dag, inkludert:• Buckingham Palace• Trafalgar Square• Vaktbytteseremonien• Big Ben• Downing Street• Westminster Abbey• Whitehall• Houses of Parliament• London Eye Deretter går du til Westminster Abbey. Siden kroningen av Vilhelm Erobreren i 1066 har alle kroningene av engelske og britiske monarker vært i Westminster Abbey. Det har vært 16 kongelige bryllup i klosteret siden 1100.  Henry III gjenoppbygde klosteret til ære for en kongelig helgen, Edward Bekjenneren, hvis relikvier ble plassert i en helligdom i helligdommen. Henry III selv ble gravlagt i nærheten, det samme var mange av Plantagenet-kongene i England, deres koner og andre slektninger.  Fram til George IIs død i 1760 ble de fleste konger og dronninger gravlagt i klosteret.

London: Omvisning til fots av gardens vaktskifte

9. London: Omvisning til fots av gardens vaktskifte

Se vaktskifteseremonien til garden eller skifte av slottets kavaleriavdeling tydelig fra et utsiktspunkt uten folkemengder, under denne omvisningen til fots i London. Opplev en typisk London-tradisjon med en guide som viser veien. Ikke gjør samme tabbe som mange besøkende ofte gjør, forståelig nok, å tro at det beste stedet å se gardens vaktskifte er utenfor Buckingham Palace. Du kommer til å bli raskt skuffet når du innser, etter å ha ventet i timevis, at du kun får med deg slutten på seremonien. Ettersom utsikten ofte er blokkert av store folkemengder. I stedet kan du følge din guide på en omvisning som tar deg gjennom hele vaktskiftet, fra begynnelse til slutt. Guiden din tar seg frem gjennom folkemassene og tar deg med til de beste stedene, hvor du kan ta flotte bilder. Med en ekspert på historien til denne seremonien, vil du bli gitt uvurderlig innsikt og kunnskap i hver eneste detalj av dette erkebritiske spetakkelet. Med dine personlige hodetelefoner kan du enkelt følge guidens underholdende kommenterer, og du kan ta inn det fantastiske ved paraden.  Hvis du bestiller omvisningen på tirsdag, torsdag eller lørdag, får du oppleve vaktskiftet med kavaleriet. Beundre presisjonen til kongens garde der de marsjerer mot Buckingham Palace, kledd i sine ikoniske røde tunikaer og bjørneskinnsluer. Beundre de skinnende hestene til Household Cavalry, mens de dukker opp på Horse Guards Parade.

London: Heldags privat biltur med guide og sjåfør

10. London: Heldags privat biltur med guide og sjåfør

Tilbring dagen med å utforske London i ditt eget rolige tempo. Etter at du har blitt hentet fra ditt sentrale London-hotell, vil du tilbringe morgenen med å se Westminsters ikoniske landemerker. Guiden din vil vise deg og forklare deg i detalj Houses of Parliament, Big Ben og Westminster Abbey. Etter dette vil du personlig oppleve vaktskiftet. Ettermiddagen din vil senere begynne med en kjøretur gjennom City of London forbi Gherkin og Shard. Du vil stoppe for en guidet omvisning i St Paul's Cathedral før du bruker tid på å besøke Tower of London og har muligheten til å se kronjuvelene.

Legg til datoer

Vaktskifte

Alle aktiviteter

29 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Vaktskifte

Utforsk alle

Flere reisetips for Vaktskifte

Vil du vite mer om aktiviteter i Vaktskifte? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Vaktskifte

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 5 261 vurderinger

Utrolig! Det var helt verdt det, en veldig god og ganske imponerende opplevelse. Cruisepersonalet var ganske vennlig og de gir deg en guidet tur. Det var godt å vite fra tidligere anmeldelser at cruiset bare dekker ett etappe, så vi tok cruiset til London Eye og ventet på reservasjonstiden vår der. Når London Eye-sløyfen var over (utrolig btw) satte vi oss på bussen rundt 15.00 og brukte bussen til 17.00 da rutene gikk tom, og stod fortsatt opp tidlig og fortsatte å bruke bussen neste dag. (Bussen varer i 24 timer, så vi besøkte flere steder med tiden vi hadde igjen.) Jeg anbefaler på det sterkeste å laste ned Big bus-appen for å kunne se rutene og bussene i sanntid. Utrolig opplevelse, vi var 4 personer

Flott aktivitet for å gjøre alt på en dag, 3 forskjellige ruter for bussen, lett å finne holdeplassene, nedlastbar og superpraktisk app. Busspersonalet er veldig tilstedeværende og snille. Samme for elvebussen, liten guide på engelsk er ikke gitt, men at et medlem av personalet var snill nok til å gi oss gjennom sin personlige kunnskap om hovedstaden. London Eye, forvent en ventetid sammenlignet med vår bestilte tidsluke, travel, enkel halvtimes ventetid. Til tross for denne gode aktiviteten å gjøre, fin utsikt over London, aircondition og vi er ikke overfylt i observasjonsboblene.

Vi ankom tidlig på morgenen, hadde et veldig tidlig fly, forlot koffertene våre hos conciergen og denne turen var et supert valg. Hotellet lå ikke langt fra Tower, hvor vi tok buss og kjørte til London Eye, tok en tur, gikk på en båt og gjorde en stor sirkel og dro til Tower og dro for å sjekke inn kl 16.00. Førsteinntrykket kan ikke gjøres to ganger, så jeg kan bare gi råd. Ingen vedlegg til guiden, ingen vedlegg til tiden..

Alt er flott. Med BigBus ser du alt viktig i London, med forklaringer fra lydguiden på språket du foretrekker. I løpet av en dag kan du gå ned og opp så mange ganger du vil. Fra cruiset er det veldig god utsikt og gode bilder. Forklaringen til guiden er på engelsk. Bestill en tidsluke for London Eye med lenken de gir deg når du gjør reservasjonen, slik at du kan ha den før den dagen.

Godt organisert aktivitet london eye/elvecruise/ open top busstur. Personalet hjelpsomme og vennlige. Elvecruise var fantastisk. Personalet var kunnskapsrike og morsomme. Gjorde turen veldig interessant. Vil anbefale på det sterkeste. Hadde en blanding med billettdatoer og kundeservice ordnet det uten problemer. Vel verdt pengene. Hadde en veldig hyggelig dag. Takk til alle.