Legg til datoer

Up at the O2

  • Andre opplevelser
1 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Up at the O2

Vil du vite mer om aktiviteter i Up at the O2? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Up at the O2

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 1 822 vurderinger

Det var en fantastisk opplevelse selv om det regnet litt som var en liten det var en flott opplevelse når solskinn eller regn det var flott. Jeg er sikker på at damen ble kalt Teddy, hun var strålende totalt sett, hun var strålende på jobben sin og fantastisk. Jeg ville klatret opp O2 igjen. Å komme til toppen var en annen opplevelse, og å ta et glass champagne var perfekt.

Det var veldig godt organisert fra bestilling på forhånd til å bli utstyrt og klargjort for opplevelsen. Det startet og avsluttet i tide med god tid på toppen til å se seg rundt, ta bilder og nyte utsikten. Jeg følte meg helt trygg med alle sikkerhetsfunksjonene som video, tydelige instruksjoner og utstyr. Det blåste veldig, men dette var ikke noe problem.

Sikkerhetsvideo før klatring og deretter seletilpasning. Teddy guiden vår var god, men snakket litt for fort. Klatringen var utmerket, følte meg trygg. Flott utsikt fra toppen. Gruppe på 18 føltes som et rimelig antall. Jeg vil anbefale deg å prøve det. Sannsynligvis bare 60 minutter totalt

Nous avons fait cette ekskursjon au coucher du soleil, c'était fabuleux! L'équipe est géniale. Le premier bout est un peu pentu, mais tout est sécurisé. À faire absolument!!!!