Våre mest anbefalte ting å gjøre i Unterseen

Sykkeltur i Winterlaken med elver, innsjøer og varm sjokolade

1. Sykkeltur i Winterlaken med elver, innsjøer og varm sjokolade

Bli med oss på en vintertur gjennom paradis. Guiden vår vil lede an, på vei ut av Interlaken langs den turkise elven Aare, med besøk til de krystallklare innsjøene Thun og Brienz. Underveis stopper vi ved gamlebyen i Interlaken, noen slottsruiner fra 1200-tallet og den tradisjonelle sveitsiske landsbyen Bönigen. Oh... Og nevnte vi sveitsisk varm sjokoladestopp ved innsjøen? Winterlaken sykkeltur oversikt Enkel 2,5 timers tur/retur Fantastisk natur, stier langs elven og innsjøen Informasjon og fotostopp Lakeside sveitsisk varm sjokolade Terrengsykkel utstyrt med snø-/isdekk Hjelm og hansker inkludert Profesjonell guide Ruten Nivå: Enkelt Varighet: 2 timer inkludert stopp Distanse: 15 km / 10 miles Høyde: 30 meter / 100 fot Rutetype: Kombinasjon av asfaltert vei og brede grusstier – Ingen bakker eller tekniske stier Hva er inkludert Profesjonell guide Terrengsykkel utstyrt med snø-/isdekk Hjelm Varme sykkelhansker Sveitsisk varm sjokolade Vanntett poncho (om nødvendig) Hva skal man ta med Varme klær etter værforhold Skall- eller vanntett jakke Solide sko med grep Solbriller Solkrem Vann for turvarighet på 2,5 timer Ryggsekk (hvis nødvendig) Snacks om ønskelig Vi har deg dekket Varme sokker, ansikts-/nakkebelegg, solskjerming, solbriller, vannflasker og termisk undertøy er alle tilgjengelige å kjøpe i Yellow Velo Store. Og vi har egnet vinterfottøy tilgjengelig for leie hvis du ikke tok med ditt. Vi har også en sikker plass til å oppbevare bagasjen under turen om nødvendig. Møtepunkt Turdeltakere bør møte i Yellow Velo-butikken 10 minutter før turens starttid. Vi ligger i hjertet av Interlaken, kun 5 minutters gange fra Interlaken West jernbanestasjon.

Interlaken: Fang de mest instaverdige stedene med en lokal

2. Interlaken: Fang de mest instaverdige stedene med en lokal

Krydre Instagram-feeden din og imponer vennene dine med fantastiske bilder fra dine reiser til Sveits på denne guidede turen. I selskap med en lokal turguide kan du oppdage de vakreste og mest imponerende stedene i Interlaken og få noen nyttige tips om hvordan du får det beste ut av smarttelefonkameraet ditt. Under turen kan du spasere rundt i byen og ta bilder av noen av dens mest unike og pittoreske steder, som Unterseen og Jungfraupark. Du vil også kunne finne ut mer om den lokale kulturen i Sveits fra et lokalt perspektiv. Ikke gå glipp av muligheten til å gi Insta-feeden din en oppgradering med dette eventyret.

Fang de mest fotogene stedene i Interlaken med en lokal

3. Fang de mest fotogene stedene i Interlaken med en lokal

Utforsk byen Interlaken gjennom kameralinsen. Bli med guiden din på denne byvandringen for den unike muligheten til å oppleve byen fra en insiders synspunkt mens du tar fantastiske bilder samtidig. Turen din tar deg fra Unterseen til bredden av Brienzsjøen. Når du bruker kameraet til å fange skjønnheten i Interlaken, vil du også komme over lokale steder og skjulte perler som en typisk turisttur ikke vil vise deg. Oppdag en alternativ side av Interlaken, full av historie og unik skjønnhet. Ikke glem å bestille opplevelsen på et passende tidspunkt for å sikre at du har best mulig lys for bildene dine. Du kan rett og slett ikke forlate Interlaken uten å ha fanget skjønnheten til innsjøene og Unterseen.

Interlaken City Tour & Harder Mountain Private Tour

4. Interlaken City Tour & Harder Mountain Private Tour

Nyt en bytur i Interlaken og en kort utflukt til den lokale bakken med din private turguide, bare deg og din guide. Ta en avslappet spasertur gjennom hovedgaten i Interlaken og beundre den fantastiske utsikten, fra fjellene til engen midt i sentrum. Pass forbi kasinoet med dens historiske bygning og kryss Aare-elven, som forbinder begge innsjøene. Lær litt informasjon om utvikling av turisme i Interlaken fra din private reiseguide. Etter å ha tilbrakt tiden i Interlaken, ta taubanen opp til den lokale toppen Harder, hvor du har en spektakulær utsikt over innsjøene og de høye alpine fjellene.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Unterseen

4 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Unterseen

Utforsk alle

Flere reisetips for Unterseen

Vil du vite mer om aktiviteter i Unterseen? Trykk her for full oversikt