Legg til datoer

Union Square, San Francisco

Flere reisetips for Union Square, San Francisco

Vil du vite mer om aktiviteter i Union Square, San Francisco? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Union Square, San Francisco

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 1 963 vurderinger

Hopp-på-hopp-av-bussen er bra å stoppe på alle relevante steder med god lydkommentar. Kontoret for å hente billettene dine er imidlertid uorganisert, så la det være god tid til å bytte ut kupongen mot billetter. Det tar evigheter å tjene deg, vi gikk nesten glipp av vår alcatraz-tur fordi de var så trege. Alcatraz-turen var bra å besøke og verdt å se, men ikke spesielt bra for yngre barn vil jeg si eller de som sliter med å gå. Interessant og god lydtur tilgjengelig i fangeblokken.

Godt organisert tur, raskt tempo, men mange ting å se

Turen var hyggelig til tross for de mange timene brukt med buss, takk fremfor alt til reisefølgene. Det jeg ærlig vil endre i reiseruten er: - tidspunktet / valget av noen steder (f.eks. Vil jeg ekskludere termometeret i Dead Valley som etter min mening ikke gir noen mening til fordel for mer tid i Sausalito der vi har vært for lite) - Litt mer tid i Las Vegas (etter fest i vice-byen var avgangen neste dag planlagt klokka 6 om morgenen ... for tidlig).

Vakker opplevelse, å se

Unik opplevelse, perfekt organisering, bortsett fra timene som blir brukt på bussen som er utmattende, belønnes alt da ved synet av disse vakre stedene, og gjøres minst en gang i livet.

Verdt å se, men tysk er ikke tysk

Jeg hadde bestilt tysk og fått en engelsk tur. Så jeg forsto ikke så mye, og jeg synes ikke det er greit. Det du så i landskapet var flott.

Bra opplegg

Måtte bytte buss da hodetelefonene sluttet å virke . Mistet litt info der. PS pausemusikken gikk igjen og igjen til det kjedsommelige