Legg til datoer

Union Square, San Francisco

Tilgjengelige aktiviteter

32 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for Union Square, San Francisco

Vil du vite mer om aktiviteter i Union Square, San Francisco? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Union Square, San Francisco

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 2 252 vurderinger

Turene er organisert av BigBus. Du må bytte kupongen, det er enkelt, men kontoret er nede i gaten. Når du bytter billettene, gi beskjed til HOHO om startdato, ellers gjelder den umiddelbart. BigBus ellers kult og begivenhetsrikt som alltid. Alcatraz var selvsagt høydepunktet. Super organisert på stedet og rett og slett uslåelig når været er fint. På øya kan du gå fritt rundt og se deg rundt så lenge du vil. Bare superinteressant å se og høre hva som skjedde der. Vi anbefaler

Det var en stor opplevelse, bare turen over Golden Gate Bridge og det flotte utsiktspunktet, alle burde være med, flott informasjon om hvert distrikt.Vi bestilte turen for to dager, noe som anbefales, fordi du først må kjøre den hele ruten skal og så andre gang kan bestemme hva du vil se på.

Vi var i stand til å besøke San Francisco på 3 dager takket være denne turen, Alcatraz ferge og tur, høydepunktene om dagen i 2 dager, en spesiell natttur og 2 timers sykkel hvor vi syklet til Golden Gate Bridge. Alle ansatte var høflige og forberedt, gratulerer til en virkelig god pris.

Det var virkelig flott. Siden tiden vår i San Francisco var veldig begrenset, var vi i stand til å utforske alle hotspots med denne billetten. Nattturen, som også var inkludert, anbefales! Dessverre hadde vi ikke tid til museumsbilletten som også fulgte med.

Vakker opplevelse, å se

Unik opplevelse, perfekt organisering, bortsett fra timene som blir brukt på bussen som er utmattende, belønnes alt da ved synet av disse vakre stedene, og gjøres minst en gang i livet.