Opplevelser i
Umbria

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Toppopplevelser


Ofte stilte spørsmål om Umbria

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Umbria?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Umbria er:

Flere reisetips for Umbria

Vil du vite mer om aktiviteter i Umbria? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Umbria

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 401 vurderinger

Uforglemmelig opplevelse ... Peter og hans stab er super kunnskapsrike og hjelpsomme. Ballongturen var fantastisk. Peter satte oss i full sikkerhet og dempet spenningen med sin profesjonalitet blandet med sympati. Utsikten var åpenbart fantastisk. Kombinasjonen med vinsmaking og frokost på Cantina Dionigi er den ekstra perlen som gjør billettprisen virkelig godt brukt. Anbefales også for de som er redd for å lide av svimmelhet da ballongen stiger veldig sakte og uten spesiell turbulens.

Stor opplevelse - vi følte oss veldig trygge og i veldig gode hender med Peter og teamet hans. Den uplanlagte landingen i lysningen var et høydepunkt og ble mestret med letthet - etterpå var det skikkelig lagbygging med ballonger. Frokost og vinsmaking var deilig og avsluttet dagen perfekt. Alt i alt en vellykket opplevelse - gjerne igjen.

Magisk eventyr for hele familien

Flott organisasjon og en fantastisk en times ballongtur i et imponerende landskap! Veldig erfaren kaptein, som alle trekk var perfekte med og som visste mye om landet og dets folk! Frokosten som følger er også sterkt anbefalt. En ekte "må-ha" for reisende til Italia som ikke er redde for å stå opp litt tidligere på ferie!

Vakker seiling med en erfaren los. Veldig entusiastisk mann med mye kunnskap om området. Frokosten med vinsmaking gjorde den komplett. Anbefales virkelig.