Ulriken, Bergen: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

4 dagers fleksibel tur i fjorden Oslo Bergen Ålesund Stavanger

1. 4 dagers fleksibel tur i fjorden Oslo Bergen Ålesund Stavanger

Jeg leder den private turen for folk som reiser i Sør-Norge. I henhold til din tid og dine behov kan jeg designe en skikkelig reiseplan for fjorden med 4 dager. Reiseruten kan omfatte flere aktiviteter, for eksempel fotturer, fiske, kajakkpadling, sykling eller brevandring. Du kan bare bestille en dag og sende meg en melding, gi meg beskjed om flyinformasjonen din, hvor mange dager du skal reise, stedene du ønsker å dra og mulighetene dine for utendørsaktiviteter, og så kan jeg lage en flerdagersplan for du kan bestille for flere dager. Generelt er den veldig fleksibel og designet etter dine behov. hovedattraksjonene er som følger: Bergen, Oslo, Stavanger, Ålesund og Kristiansund. Sognefjord, Hardangerfjord, Geriangerfjord, Lysefjorden, Flåm, Voss, gudvangen, Odda, Eidfjord, Ulvik, steinsdalsfossen, vøringsfossen, tolltunga, preikstolen, kjeragbolten, Loen, stryn, Hellesylt, førde, Nigardsbreen, isbreen, Rampe, Trollendalsstigen, Rampe, Trollendalsstigen, Atlanterhavsveien, Måløy, Kannesteinen. For 1-4 personer kan jeg skaffe en Toyota Corolla, 5-8 bokser Toyota Van. Vi har også Mercedes benz, men vi må forhandle om prisen. Så prisen som er oppført på nettet er bare for én dag. Barn er mer enn velkomne. gi meg beskjed om hvor mye bagasje du har og barnas alder, og høyde etter bestilling. Vi er i Bergen, så hvis du bestiller en tur fra Trondheim, Ålesund, Oslo Stavanger-området, må du bestille minst en tredagers tur så er det verdt for oss å kjøre. vi lager en fullstendig reiseplan for deg, hvis du til slutt ikke er enig så kan du kansellere den. Vennligst send meg en melding i stedet for å ringe meg direkte, siden jeg kjører mesteparten av tiden og ikke kan svare deg, vil jeg sende tilbake meldingen etter at jeg har ankommet destinasjonen.

Bergen: Privat kvelds-yachtcruise med snacks og vin

2. Bergen: Privat kvelds-yachtcruise med snacks og vin

Legg ut på et naturskjønn kveldscruise fra Bergen og se den dramatiske utsikten over de nærliggende fjordene. Beundre de fargerike bygningene på den UNESCO-vernede Bryggen mens du nipper til et glass champagne. Gå ombord på din komfortable yacht og start cruiset. Seil langs den UNESCO-listede Bryggen og beundre de fargerike husene og frodige åssidene fra vannet. Beundre de syv fjellene som omgir byen, inkludert Fløyen og Ulriken. Se landskapet gradvis endre seg, ettersom Fløyen og Ulriken forsvinner i det fjerne. Seil forbi forstedene Sandviken og Eidsvåg, mot fjorder og øyer. Nyt et glass vin og nyt snacks om bord. Slapp av mens det milde cruiset tar deg langs de rolige fjordene, og nyt panoramautsikten over dalen innenfra. Nyt en forfriskende svømmetur i fjordene hvis været tillater det, før du går tilbake til avgangspunktet.

Bergen Universitetsdistrikt: En selvguidet lydomvisning

3. Bergen Universitetsdistrikt: En selvguidet lydomvisning

Nygård, en gang et jordbruksområde, er en livlig del av Bergen fylt med universitetsbygninger, interessante museer og vakre parker. Denne vandreturen starter ved Regnbueplassen, like ved byens største kirke, Johanneskirken. Derfra snirkler du deg til Universitetet i Bergen og statuen av Wilhelm Christie som forsvarte den norske grunnloven. Underveis kommer du over en Edvarg Grieg-statue i naturlig størrelse, du vil høre om artisten og se Grieghallen, det imponerende pianoformede konserthuset som var vert for Eurovision song contest i 1986. Du vil også passere Bergen Sjøfartsmuseum og gå inn i Universitetshagen hvor jeg vil fortelle deg om en av Norges mest kjente leger, Armauer Hansen. Du rusler gjennom Nygårdparken hvor du får høre om hvordan studenter feirer norsk grunnlovsdag før du tar turen til Marineholmen sandstrand, et lokalt tilholdssted og strand. Innen turen avsluttes, har du sett VilVite Bergen Vitensenter, den berømte Fish and Chips-bygningen og Store Lungegårdsvannet med utsikt over Ulriken, den høyeste av de berømte Syvfjellene i Bergen. Underveis vil du: • Møt Hans Majestet Pinnsvinet, beskytteren for Bergens studentmiljø • Finn ut hvor i Bergen vikingkongene bygde en kongsgård • Finn ut hvem som beskytter Bergens studenter • Hør om Fadder Week og hva den betyr for elevene • Gulp ned det billigste ølet i byen • Se St. Pauls kirke, den første romersk-katolske kirken som ble bygget i Bergen etter reformasjonen Mot slutten av denne 75-minutters omvisningen i Bergen, vil du ha en større forståelse for byen, dens rike kultur og mindre kjente historier. Jeg skal vise deg noen fine steder å stoppe underveis, men det er verdt å være forberedt på alle årstider, slik at du kan ta deg tid til å sette pris på det moderne og raskt utviklende boligområdet Nygård.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Ulriken, Bergen

3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Ulriken, Bergen

Utforsk alle

Flere reisetips for Ulriken, Bergen

Vil du vite mer om aktiviteter i Ulriken, Bergen? Trykk her for full oversikt