Legg til datoer

Uffizi

Et av Firenzes eldste og mest populære museer med en enorm samling av italienske mesterverk.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Kombinasjonspakker
88 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 88

Flere reisetips for Uffizi

Vil du vite mer om aktiviteter i Uffizi? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Uffizi

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 18 842 vurderinger

Uffziene er absolutt verdt å se. Etter at du har bestilt nettbilletten, må du gå til dør 3 for å hente den ekte billetten. Det betyr slange. Deretter går du ca 1 minutt til dør 1 for å slippes inn. Det betyr kø igjen, og en lang en på det. Med nettbilletten kan du sikre deg adgang den dagen, men du kan ikke hoppe over køene, ifølge Uffzi-nettstedet. Fortsatt et flott museum, bygningen alene er vakker.

Det fungert bra.

Kort kø for å hente ut billetter ved door3, så til door 1 for sikkerhetskontroll. Tok totalt 10 minutter så var vi inne. Museet er imponerende stort med fantastiske malte motiver i takene.

Stor kulturopplevelse

Vi hadde lest litt på forhånd, det lønte seg. Det blir fort veldig mange navn og årstall å bare høre på guidingen. Vil beskrive besøket med to ord: imponerende og vakkert. Anbefales.

Koster litt ekstra, men det er det vel verdt. vi ble sluppet inn til tiden, ikke overfylt. Ekstra pluss for at det var lett å finne bord i cafeen og kort ventetid på mat/drikke.

Superbra tur

Super tur med god tid til å vandre rundt i Firenze. Hadde ca 3 timer i Firenze på egenhånd og 1 time i Pisa. Fikk utdelt kart på begge steder i bussen.