TV-tårnets utsiktsplattform

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for TV-tårnets utsiktsplattform

Vil du vite mer om aktiviteter i TV-tårnets utsiktsplattform? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om TV-tårnets utsiktsplattform

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 9 692 vurderinger

Glad for at jeg bestilte den raske utsikten da den var veldig travel. Hoppet over all køen for å komme opp toppen som var bra, selv om det bare er den ene køen på vei ned, så vi måtte vente. Det tok ikke så lang tid, men hadde vært bedre hvis vi hadde betalt ekstra for at vi kunne ha hoppet over køen på vei ned også. Vi hadde currywurst for startere som var deilig da burgere, hinsides burger (vegansk) er deilig. Jeg vil si at maten var litt dyr, men velsmakende. Utsikten er fantastisk, tar omtrent 20 minutter å gjøre en full sirkel.

Frokosten smakte veldig godt, den var enkel, men deilig, brød, rundstykker, smørklatter, syltetøy, honning, 2x pølse, 2x ost og litt frukt. Enhver annen ingrediens som f.eks B. eggerøre etc. må du betale ekstra. All drikke, inkludert kaffe, er ikke inkludert i bookingprisen og må betales separat. Men det var hyggelig å snurre over Berlin til frokost.

Veldig fin utsikt over Berlin. Du får en helt annet perspektiv over hvor de ulike serverdihetene er av å se det ovenfra.

Velg en ganske klar dag for å få det beste ut av den tilgjengelige utsikten

Kan anbefalest,var en flott opplevelse sammen med venner.