Legg til datoer

TV-tårnet, Berlin

Oppdag Berlins skjønnhet på toppen av Tysklands høyeste bygning.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Bykort
  • Dagsturer
51 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 51

Flere reisetips for TV-tårnet, Berlin

Vil du vite mer om aktiviteter i TV-tårnet, Berlin? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om TV-tårnet, Berlin

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 26 718 vurderinger

Den beste aktiviteten du kan gjøre for å bli kjent med Berlin ... guiden min Dominike tok oss ikke bare til de vakreste stedene, men til de mest populære stedene, slik at du kan se det gode, det dårlige, det vakre, det ikke så vakre, stygg og meg. Det ser ut til at det de ikke viser deg er mer interessant! 100 poeng og SUPER BILLIG. Vann kommer!

Vi var med 2 voksne og 2 barn på TV-tårnet. Med Fadt Ticket gikk det raskt og greit. Restauranten er flott, utsikten er unik og personalet er veldig, veldig hyggelig. Vi ble priset med 4 personer som spiste og drakk rundt 80€, jeg synes det er ok. Vi anbefaler det absolutt, utsikten over Berlin, selv om kvelden, forblir uforglemmelig.

Veldig god opplevelse. Vær oppmerksom på at det ikke er noen heis som kan gå opp til 1. etasje for å ta heisen som går opp til toppen av tårnet for å observere panoramaet. Du kan gå rundt og observere omgivelsene i BERLIN, orienteringsbord er tilgjengelig. Personalet er veldig hyggelig.

Meget vennlig personale på møtepunktet, alt ble forklart til oss i detalj. Under bussturen ble alt verdt å vite om severdighetene i Berlin forklart via en lydguide. TOPP alltid glad.

It’s much more fun to drive a trabant-limo, in sted of a jump on-and of bus! It’s a guiding tour, and you will se all top 10 places in Berlin.