Legg til datoer

TV-tårnet, Berlin

Oppdag Berlins skjønnhet på toppen av Tysklands høyeste bygning.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Bykort
  • Dagsturer
51 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Flere reisetips for TV-tårnet, Berlin

Vil du vite mer om aktiviteter i TV-tårnet, Berlin? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om TV-tårnet, Berlin

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 27 980 vurderinger

Jeg er en stor fyr, 6'2", 265 lbs, og jeg hadde ingen problemer med å ha den beste tiden med å sykle på denne hot rod...den går over 80, men vi kjørte fartsgrensen... for det meste. Bare skikkelig moro . Jeg kunne ikke finne stedet med det første, men fortsatte å se meg rundt etter at Google insisterte på at jeg var på feil sted, men akkurat da jeg var klar til å sende en tekstmelding, snublet jeg over en av deres små Hot Rods. Unngå rushtidsturer hvis du kan...søndag er best. Jeg trengte ikke forsikringen fordi jeg er vant til å ha en stor egenandel...spar 200 dollar og kjør trygt, så går det bra, med mindre du har hensynsløse mennesker i gruppen din. Bare ha det gøy og ikke forvent en guidet tur ... bare en guide.

Busstur er til kl 17.00. Jeg kom for sent til hele turen, men klarte å ri en stor del. Sjåføren var høflig og hjelpsom. Det var mitt andre besøk i Berlin, men tok likevel en hopp-på-hopp-av-buss for å ta en ny titt. Fra toppetasjen på bussen fikk jeg en original utsikt over alt det vakre som ble kjørt forbi. Guiden hadde veldig interessante historier om det på godt forståelig tysk og engelsk. Anbefalt!

Det var meget flott å sitte med en fantastisk utsikt. Vi anbefaler å bestille bord når man først tar turen opp. Da får man god tid til å nyte utsikten rundt hele Berlin. Meget god mat fra restauranten og god service. Litt stive priser, men ikke mer enn man aksepterer når man er på topp !

Veldig god opplevelse. Vær oppmerksom på at det ikke er noen heis som kan gå opp til 1. etasje for å ta heisen som går opp til toppen av tårnet for å observere panoramaet. Du kan gå rundt og observere omgivelsene i BERLIN, orienteringsbord er tilgjengelig. Personalet er veldig hyggelig.

Meget vennlig personale på møtepunktet, alt ble forklart til oss i detalj. Under bussturen ble alt verdt å vite om severdighetene i Berlin forklart via en lydguide. TOPP alltid glad.