TV-tårnet, Berlin
Food & Gourmet Tours

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om TV-tårnet, Berlin Mat- og gourmetturer

Hva er andre ting å gjøre enn TV-tårnet, Berlin Mat- og gourmetturer som er verdt å besøke i Berlin?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Berlin er:

Hvilken TV-tårnet, Berlin Mat- og gourmetturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Disse TV-tårnet, Berlin Mat- og gourmetturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler:

Flere reisetips for TV-tårnet, Berlin

Vil du vite mer om aktiviteter i TV-tårnet, Berlin? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om TV-tårnet, Berlin

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 573 vurderinger

En virkelig utmerket kveld fra det øyeblikket jeg ankom tårnet og forlot jakken min med garderoben. Heisen opp over 200 meter tok 40 sekunder, og etter å ha kommet litt tidlig kunne jeg glede meg over utsikten fra observasjonsdekket. Så til bordet mitt, ved vinduene og se på når restauranten kretser. Tillitsvalgt brakte meg et glass musserende vin og en flaske musserende vann mens jeg valgte fra en utmerket meny. Jeg hadde suppen til å begynne, veldig velsmakende og med en liten karaffel hvit Riesling-vin. Så en hovedrett med lam med en liten karaffel med en fyldig rødvin. Tjenesten var upåklagelig med god tid mellom kursene for å virkelig sette pris på alt. Endelig hadde jeg en svensk stil is til søt og deretter en kaffe. Hele tiden kretset Berlin under meg først i dagslys og til slutt etter mørkets frembrudd med alle lysene. Jeg vil grundig anbefale dette til alle som besøker Berlin, og vil absolutt bestille igjen neste gang jeg besøker.

Verdt tid og penger

Dette var en virkelig nydelig pakke. Tjenesten var stor, veldig travelt så hadde mye venting, men det ga oss tid til å avgjøre mellom hvert kurs. Personalet var avslappet, strålende og vennlig. Maten var både veldig bra presentert og interessante kombinasjoner. Definitivt en opplevelse. Vindusplasseringen var fantastisk med fantastisk utsikt da vi kretset rundt de 3 banene før, under og etter solnedgang. Vel verdt prisen.

Frokosten smakte veldig godt, den var enkel, men deilig, brød, rundstykker, smørklatter, syltetøy, honning, 2x pølse, 2x ost og litt frukt. Enhver annen ingrediens som f.eks B. eggerøre etc. må du betale ekstra. All drikke, inkludert kaffe, er ikke inkludert i bookingprisen og må betales separat. Men det var hyggelig å snurre over Berlin til frokost.

Flott opplevels.

Men en feil i teksten. Står at man får så mye mineralvann man bare ønsker inkludert. Dette stemmer ikke. Måtte betale for all mineralvann.

Dette var en fantastisk opplevelse fra vi kom til vi gikk.