TV-tårnet, Berlin
Culinary & Nightlife

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om TV-tårnet, Berlin Gastronomi og natteliv

Hva er andre ting å gjøre enn TV-tårnet, Berlin Gastronomi og natteliv som er verdt å besøke i Berlin?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Berlin er:

Flere reisetips for TV-tårnet, Berlin

Vil du vite mer om aktiviteter i TV-tårnet, Berlin? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om TV-tårnet, Berlin

En virkelig utmerket kveld fra det øyeblikket jeg ankom tårnet og forlot jakken min med garderoben. Heisen opp over 200 meter tok 40 sekunder, og etter å ha kommet litt tidlig kunne jeg glede meg over utsikten fra observasjonsdekket. Så til bordet mitt, ved vinduene og se på når restauranten kretser. Tillitsvalgt brakte meg et glass musserende vin og en flaske musserende vann mens jeg valgte fra en utmerket meny. Jeg hadde suppen til å begynne, veldig velsmakende og med en liten karaffel hvit Riesling-vin. Så en hovedrett med lam med en liten karaffel med en fyldig rødvin. Tjenesten var upåklagelig med god tid mellom kursene for å virkelig sette pris på alt. Endelig hadde jeg en svensk stil is til søt og deretter en kaffe. Hele tiden kretset Berlin under meg først i dagslys og til slutt etter mørkets frembrudd med alle lysene. Jeg vil grundig anbefale dette til alle som besøker Berlin, og vil absolutt bestille igjen neste gang jeg besøker.

Glad for at jeg bestilte den raske utsikten da den var veldig travel. Hoppet over all køen for å komme opp toppen som var bra, selv om det bare er den ene køen på vei ned, så vi måtte vente. Det tok ikke så lang tid, men hadde vært bedre hvis vi hadde betalt ekstra for at vi kunne ha hoppet over køen på vei ned også. Vi hadde currywurst for startere som var deilig da burgere, hinsides burger (vegansk) er deilig. Jeg vil si at maten var litt dyr, men velsmakende. Utsikten er fantastisk, tar omtrent 20 minutter å gjøre en full sirkel.

Frokosten smakte veldig godt, den var enkel, men deilig, brød, rundstykker, smørklatter, syltetøy, honning, 2x pølse, 2x ost og litt frukt. Enhver annen ingrediens som f.eks B. eggerøre etc. må du betale ekstra. All drikke, inkludert kaffe, er ikke inkludert i bookingprisen og må betales separat. Men det var hyggelig å snurre over Berlin til frokost.

Et "must" for enhver Berlin-farer!

Meget fin utsikt til hele Berlin. Og best av alt: Forhåndsbestiller du, er du sikret plass i restauranten som bruker ca 40 minutter på en rundtur.

Kan anbefalest,var en flott opplevelse sammen med venner.