Legg til datoer
Ting å gjøre

Tsjekkia

Flere reisetips for Tsjekkia

Vil du vite mer om aktiviteter i Tsjekkia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tsjekkia

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 76 418 vurderinger

Český Krumlov er en så vakker by! Denne aktiviteten er et must å gjøre når noen besøker Tsjekkia. Det var en så fin opplevelse å besøke dette fantastiske stedet. Dessuten var guiden vår fantastisk. Det var veldig vanskelig å koordinere med turoperatøren og å komme til møtepunktet, men heldigvis kunne vi finne en operatøransatt til å hjelpe oss og få en buss for turen vår. Takk Gud for at turoperatørene samarbeider seg imellom!

Vi vil ikke glemme turen med den historiske trikken! Det var en veldig fin opplevelse fordi du føler deg transportert til en svunnen tid! Det vennlige personalet er alltid hjelpsomt og godt forberedt! Legg til den ubeskrivelig vakre stemningen i Prahas gater og torg! Gotisk, barokk og art nouveau, uansett hvor du ser! Absolutt anbefalt, bare en opplevelse du ikke kan glemme!

Det var enkelt å bytte ut kupongen mot billetter. Vi tok rampene opp til visningsbalkongen selv om det var en heis tilgjengelig for en liten avgift. Flott utsikt over byen fra toppen. Vi tok en selvguidet omvisning i rådhuset på grunn av tidsbegrensninger, men neste gang ville vi ta den guidede turen da den også inkluderte de underjordiske områdene.

Supermoro i en gammel trikk og senere en enda eldre trikk. Veldig fint.

Veldig morsom opplevelse som passer for hele familien.