Legg til datoer

Tromsø Vinteraktiviteter

Tilgjengelige aktiviteter

68 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tromsø

Vakkert kompleks i et fantastisk landskap! En kanefart kunne også bestilles på stedet, men vi bestemte oss for å bli med de søte dyrene. Det var veldig hyggelig å mate og klappe de kjærlige dyrene. Vi hadde nok tid til å ta flotte bilder og hadde alltid mulighet til å varme oss ved bålet eller i hytta. Alt ble tatt hånd om i hytta etter fôring. Det var et tradisjonelt måltid og mange forskjellige drinker. Guidene var veldig oppmerksomme - nesten alle ønsker ble oppfylt. Vår guide John ga oss et flott og interessant innblikk i samenes liv og kultur. Takk for denne fantastiske turen! Vi kan bare anbefale denne turen, siden komforten setter den litt foran de større andre leverandørene.

En flott tur. Å mate reinsdyrene var en opplevelse, maten var deilig og folk var vennlige.Dessverre ble reinsledeturen avlyst på grunn av snømangel. På grunn av været (mye regn dagen før) trasket vi gjennom gjørme til reinen - derav min anbefaling: ta på varme, lettstelte sko. Et ekstra høydepunkt var nordlyset, som vi fikk se ♥️

veldig god opplevelse!Vi matet reinen og kjørte slede trukket av reinen. Etter det spiste vi lunsj (lapskaus) og hørte på historiene til samene. Naturen var vakker, og det var en god opplevelse å ta på reinen.

The boat was the only one in the area that have a good approavh to whale watching, they didnøt run into the whales. They calculate the movment and direction , drive out and wait. Excelents guides too!

Es war alles wunderbar. Aber wir warten noch auf die von der Reiseleiterin, Annetta aus Polen, versprochenen Fotos.