Legg til datoer

Tromsø Vannaktiviteter

28 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Ofte stilte spørsmål om Tromsø

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Tromsø?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Tromsø er:

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Tromsø?

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tromsø

Nydelig og veldig rolig tur. Ikke noe for en utålmodig sjel, men fint når du er på tur med en sjelefrende. Vi hadde tur i første halvdel av mai - og selv om vi får låne varmedress så HA PÅ DEG NOK KLÆR som du kan få plass til i en stor varmedress (ikke ta kåpe, ta kort dunjakke, stilongs osv). Hyggelige operatører som tok oss innom noen områder det tidvis var ørn å se, vi hadde ikke flaks denne gangen, men uansett vidunderlig scenery og herlig himmel. Det gjør ikke noe at vi hadde tur en uke før midnattsol, sola er jo knapt nedom horisonten likevel.

De hadde et problem med båten og fra dagen før de ringte meg for å informere meg om muligheten for å bytte båt, til enhver tid var de super oppmerksomme. Opplevelsen var utrolig, og vi var heldige da vi så spekkhoggere og hvaler. Respektfull med dyr og Mario, guiden, veldig imøtekommende og vennlig! 100% å anbefale

Det er et spennende eventyr på en ribbåt. Takk for det fine været vi så den vakre solnedgangen ved midnatt. Mengden av måker var utrolig og fiskene hoppet over vannet. Meget imponerende.

Det var magi, kapteinen og sjømannen hans var på topp. Jeg vil beholde et minneverdig minne. Tiden var med oss. Utflukt å gjøre.

Veldig fin tur. Turistguiden vår snakket veldig forståelig engelsk og forklarte mye.