Legg til datoer
Tromsø

Utendørssport

Ofte stilte spørsmål om Tromsø Utendørssport

Hva er andre ting å gjøre enn Utendørssport som er verdt å besøke i Tromsø?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Tromsø er:

Hvilken Tromsø Utendørssport tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tromsø

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 133 vurderinger

Spektakulær snøscootertur gjennom Lyngsalpene, den bedøvende bussturen fra Tromsø er verdt det til du tar fergen som krysser fjorden før utfluktsområdet. Camp Troll er selskapet som vi gjorde aktiviteten med, alt gikk bra med dem: mottakelsen i et trehus med bål i sentrum, te, vennlighet, tålmodighet... De lånte oss dresser, støvler, hansker, sokker, skimasker. Midt i aktiviteten varm sjokolade og når du kommer tilbake til hytta en veldig rik og trøstende vegetabilsk krem, te, brød og smør. Motorsyklene går ikke over 30 km/t, men de er gale og ruten går gjennom et territorium som virker fremmed for planeten jorden. Jeg skal kjøpe snøscooter.

Alt er godt organisert! Ca 1 times reise fra Tromsø (buss + ferge) Ved ankomst tilbys te og kaffe. Teamet er veldig profesjonelt og herlig! Turen varer ca. 2t-02.15 med noen fotopauser i midten. Da vi kom hjem ventet en god suppe på oss! Jeg anbefaler ++

Turen var veldig kul. Av hensyn til alle deltakere er gjennomsnittshastigheten under turen ca 15km/t. Men du står selvfølgelig fritt til å holde avstand til kjøretøyet foran og så kjøre litt fortere. Naturen var nydelig og maten etterpå var god.

En flott opplevelse! De 2 guidene ga oss en vakker dag. Kjøringen gikk veldig greit, vi så fantastiske steder og guidene kunne fortelle deg mange interessante fakta. Nydelig suppe også!

Flotte entusiastiske og vennlige mennesker som underholdt oss hele dagen lang. De får mer enn 10 av oss!