Legg til datoer

Tromsø Turer i nabolaget

  • Omvisninger
  • Eventyr
  • Vannaktiviteter
10 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Tromsø

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Tromsø?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Tromsø er:

Hva er de mest populære museene og utstillingene i Tromsø?

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tromsø

Samlet vurdering

3.0 / 5

basert på 3 vurderinger

Avgang fra Tromsø med en liten/mellomstor båt, ideell for å nyte en litt mer privat tur, men absolutt ikke ideell for de som lider av grov sjø. Av 3 timers navigasjon (én vei) var de 30 minuttene med sjø ubeskyttet ved fjorden tøffe å håndtere (passasjerer som hadde turt å spise søtpotetsuppe under overfarten har all min aktelse!). Men jeg tror det var verdt det for spekkhogger- og hvalshowet som vi kunne nyte når vi ankom destinasjonen. Veldig hyggelig og snill kaptein og mannskap, under reisen utover fortalte de oss mye interessant om hvaler og egenskapene som kjennetegner dem. Oppsummert anbefales for par eller grupper som ønsker litt eventyr (med sterke mager), mindre egnet for barnefamilier, selv for den lange navigasjonstiden.

Vakkert kompleks i et fantastisk landskap! En kanefart kunne også bestilles på stedet, men vi bestemte oss for å bli med de søte dyrene. Det var veldig hyggelig å mate og klappe de kjærlige dyrene. Vi hadde nok tid til å ta flotte bilder og hadde alltid mulighet til å varme oss ved bålet eller i hytta. Alt ble tatt hånd om i hytta etter fôring. Det var et tradisjonelt måltid og mange forskjellige drinker. Guidene var veldig oppmerksomme - nesten alle ønsker ble oppfylt. Vår guide John ga oss et flott og interessant innblikk i samenes liv og kultur. Takk for denne fantastiske turen! Vi kan bare anbefale denne turen, siden komforten setter den litt foran de større andre leverandørene.

Vi kunne ikke gjøre den originale turen på grunn av en defekt i båten, men arrangøren informerte oss godt og satte oss på en større båt. Opplevelsen var fantastisk, vi så mange knølhval og spekkhoggere. Naturen forbi Lyngsalpene til Skjaervoj er også fascinerende. Guidene så seg alltid rundt og trakk vår oppmerksomhet til hvalene. En gang var det en spekkhogger og to knølhvaler rett ved båten, virkelig imponerende. Jeg var faktisk ute i nesten to timer uten pause, selv om det var litt kjølig på -15 grader

Alt var godt organisert, reinsdyrene var helt tillitsfulle og maten var god. Kanefarten kunne dessverre ikke gjennomføres på grunn av snømangel. Vi ble imidlertid lovet en delvis refusjon.

En unik opplevelse! Jeg har ikke noe dårlig å si, den samiske kulturen er super vakker og oppmerksomheten er 10