Dagstur

Fra Tromsø: Aurora Borealis Tour

Aktivitetsleverandør: Arctic Breeze AS

Fra Tromsø: Aurora Borealis Tour

Aktivitetsleverandør: Arctic Breeze AS
Snart utsolgt Bestilt 14 ganger i går

Fra NOK 1.260 per person

Snart utsolgt Bestilt 14 ganger i går

Opplev et av verdens største naturfenomener på en kveldstur med buss. Søk etter nordlyset med dine erfarne guider som vil finne de beste stedene for deg.

Om denne aktiviteten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Bestill nå og betal senere
Ha fleksible reiseplaner – bestill din plass i dag og betal senere.
Covid-19-forholdsregler
Spesielle helse- og sikkerhetstiltak er på plass. Sjekk aktivitetskupongen din når du bestiller for alle detaljer. Les mer
Varighet 6 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Guide
Engelsk

Opplev

Høydepunkter
 • Reis i en komfortabel panoramabuss for å jakte på nordlyset
 • Dra fordel av 2 erfarne nordlysguider
 • Ta bilder av høy kvalitet på denne enestående opplevelsen
Beskrivelse

Øk sjansen for å se det blendende nordlyset på denne bussturen fra Tromsø. Hold varmen med termodress og varme drikker. Sørg for at du får flotte bilder på turen med kamerahjelp fra guiden din.

Avreise fra Tromsø i en komfortabel, luftkondisjonert buss og jakt etter de dansende lysene til Aurora Borealis. Slapp av i den komfortable bussen på vei dit meteorologer har spådd lysene vil være på sitt beste.

Få en ærlig vurdering av sannsynligheten for å se lysene fra guiden din for den kvelden. For å få fantastisk utsikt over himmelen, ta turen til områder med god solaktivitet og klar himmel.

Nyt fleksibilitet med hensyn til stopp, aktiviteter og beslutninger om lengden på turen. Guiden din vil hjelpe deg med kamerainnstillingene og bruk av stativ for de beste bildene. Etter omvisningen blir du satt av på hotellet ditt.

Inkludert
 • Transport fra og til hoteller i Tromsø sentrum
 • Guide
 • Transport
 • Varmedress
 • Lue, votter og støvler
 • Varm drikke
 • Fotoverksted og portrettfoto
 • Fotostativ
 • Henting fra hotellet ditt
 • Mat
Covid-19-forholdsregler
Nåværende sikkerhetstiltak
 • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Møt guiden din utenfor Scandic Ishavshotel.

Åpne i Google Maps ⟶
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,9 /5

basert på 314 vurderinger

Samlet oversikt

 • Guide
  4,9/5
 • Transport
  4,9/5
 • Verdi for pengene
  4,7/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Vi hadde litt uflaks med været. En del regn og skyet. Men guiden ga ikke opp og vi fikk mulighet til oppleve lysene etter 3-4 timers kjøring. Vi har brukt mange timer på turen. Fra 19:00 til 03:00 på natta, men vi fikk bare et par sjekks og varmdrikke. vi fikk heller ikke fått noe informasjon om vi skulle ta med oss mat.

14. september 2022

Det har vært fantastisk å se nordlyset i Tromsø. Med dette selskapet er det veldig enkelt å bestille turen online og snakke med dem på telefon hvis du har spørsmål. Guiden var oppsiktsvekkende, han tok oss med til stedene der nordlyset var vakrest. Han var hyggelig og tok seg av alle. Hun brakte oss varm sjokolade og bakverk som vi satte stor pris på midt på natten. Han ga også varme klær til den som trengte det. Han lærte oss hvordan vi bruker kameraene våre for å bedre fange nordlyset, han tok vakre bilder av oss og sendte dem til oss på e-post. Vinjar var en oppsiktsvekkende guide.

Les mer

8. januar 2022

Vi hadde faktisk verst sjanse til å se nordlyset på grunn av været. Så ille at guiden vår tilbød å kansellere turen med refusjon. Men vi ønsket fortsatt å ta turen fordi dette var vår siste kveld i Tromsø og vi ønsket virkelig å se lyset. Og du må si at guiden vår virkelig gikk langt for å finne det beste stedet. Vi kjørte rundt i lang tid til skydekket etter ca. 2 timer spontant åpnet seg på et veldig vakkert sted, som guiden vår la merke til umiddelbart, stoppet opp og se – nordlyset dukket faktisk opp! Vi var faktisk heldige at vi til og med kunne se veldig sterke lys igjen, som forventet! Så ble det portrettbilder og profesjonelle bilder (som vi alle fikk via lenke i en mail etterpå) og varm sjokolade med kjeks. Flott kveld - flott guide - absolutt anbefalt!

Les mer

31. desember 2021

Produkt-ID: 323058