Vannaktivitet

Fra Tromsø: Hvalsafari med hybridelektrisk katamaran

Aktivitetsleverandør: Brim Explorer

Fra Tromsø: Hvalsafari med hybridelektrisk katamaran

Aktivitetsleverandør: Brim Explorer
Snart utsolgt
Snart utsolgt

Fra NOK 1.590 per person

Opplev de unike majestetiske knølhvalene og spekkhoggere, mens de jakter i fjordene fulle av sild. Kom tett på dyrene uten å forstyrre dem, om bord på et cruise med en stillegående hybridelektrisk katamaran.

Om denne aktiviteten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Varighet 7 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Bestill nå og betal senere
Ha fleksible reiseplaner – bestill din plass i dag og betal senere. Lære mer
Guide
Engelsk, Norsk, Dansk
Tilgjengelig med rullestol

Opplev

Høydepunkter
 • Få et unikt perspektiv på gigantene i havet med undervannsopptak og lyd
 • Kjør stille gjennom fjordene på en helt ny hybrid-elektrisk katamaran
 • Nyt mat og drikke, som kan kjøpes om bord
Beskrivelse

Sett seil om bord en hybrid-elektrisk katamaran, laget for arktiske farvann og observer marine dyr i deres naturlige miljø. Se spekkhoggere og knølhvaler jakte i de iskalde fjordene og beundre det fantastiske landskapet rundt deg.

Dra fra Tromsø på morgenen og sett kursen mot stedet der hvalene er for å nyte de korte timene med dagslys. Underveis kan du nyte den fantastiske utsikten til det frosne landskapet, i komfortable, panoramasalonger og -dekk over flere nivåer. Om bord for du kjøpt både mat og drikke.

Seil i omtrent 3-3,5 timer for å nå frem hvalene og tilbring omtrent 1-1,5 time med dem. Båten bruker en hybridmotor for seilasen til hvalenes fôringsplass. Når du nærmer deg hvalene bytter kapteinen til en stillegående elektrisk motor, som lar deg komme nær hvalene uten å forstyrre dem.

Inkludert
 • Guide
 • Tur-retur transport med hybrid-elektrisk katamaran
 • WiFi
 • Springvann
 • Mat og drikke (tilgjengelig for kjøp)

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Møt cruisemannskapet ditt ved brygga ved siden av Skarven Kro Restaurant i Tromsø (Kaigata 6). Se etter den hvite båten med «Brim Explorer» på siden.

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon

Godt å vite

 • Vær oppmerksom på at varigheten av denne båtturen, avhenger av hvor hvalene er og den kan derfor variere fra 6 til 7 timer.
 • Det er ingen garanti, men turoperatøren gjør sitt beste for at du skal få se hvaler.
 • Mat og drikke kan kjøpes om bord på båten.
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,6 /5

basert på 425 vurderinger

Samlet oversikt

 • Guide
  4,8/5
 • Transport
  4,7/5
 • Verdi for pengene
  4,3/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Veldig veldig fin tur. Bare fjordene er verdt turen og været, som kan endre seg her i løpet av få minutter. Vi fikk se noen spekkhoggere på nært hold, noe som selvfølgelig er en stor bonus. Det er smørbrød, supper (må forhåndsbestilles, visste ikke), informasjonskapsler, kaker, kaffe osv. og gratis stillevann. Båten var full og noen hadde ikke så gode seter. Ombordstigningen var litt kaotisk og kjedelig, men det er selvfølgelig på grunn av passasjerene. Mannskapet er mega og tar veldig godt vare på gjestene. Hovedsakelig fordi mange ble sjøsyke og måtte kaste opp. Her kunne man påpeke ved bestilling å ta med medisiner mot kvalme, da kunne man unngå det. Det er ingen piller om bord (selvfølgelig er de ikke tillatt).

Les mer

20. januar 2022

Utrolig og unik opplevelse! Vi så flere belger med spekkhoggere, samt pukkelhvaler som alle spiste og spiste på sildestim. Vi forventet å se en eller to individer, men ble i stedet bortskjemt av Mother Nature. I tillegg var mannskapet helt fantastisk, nyttig, snill og veldig kunnskapsrik. Kapteinen sørger for å respektere dyrene i deres naturlige habitat ved å holde en sunn avstand, slik at disse vakre skapningene kan nærme seg båten i stedet når de føler seg komfortable nok til å gjøre det. Et must å gjøre i Tromsø.

Les mer

5. januar 2021

Fantastisk opplevelse. Veldig vennlig og karismatisk mannskap ombord på en moderne, stille katamaran. Det var en lang utflukt, men verdt det da vi nådde målet vårt og så Orcas og pukkler i deres naturlige habitat, bare svømte rundt og bobbet inn og ut av vannet. Mannskapet brenner veldig for bevaring og formidler enorm kunnskap om dyrene og havet underveis. Vi var en liten gruppe, rundt 11-12 pluss mannskapet, så sosial distansering var ikke et problem. Utrolig naturskjønn tur, sterkt anbefalt.

Les mer

12. desember 2020

Produkt-ID: 286815