Vannaktivitet

Fra Tromsø: Hval- og viltsafari med katamaran

Aktivitetsleverandør: Norwegian Travel

Fra Tromsø: Hval- og viltsafari med katamaran

Aktivitetsleverandør: Norwegian Travel

Fra NOK 1.395 per person

Cruise fra Tromsø til hvalområdet langs kysten av Nord-Norge. Nyt det arktiske landskapet underveis og observer hvalene i deres naturlige miljø.

Om denne aktiviteten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Bestill nå og betal senere
Ha fleksible reiseplaner – bestill din plass i dag og betal senere.
Varighet 7 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Guide
Engelsk

Opplev

Høydepunkter
 • Seil gjennom nordnorske fjorder
 • Se knølhval, spekkhoggere og niser
 • Lære om økosystemet og kulturen til denne fascinerende regionen
Beskrivelse

Opplev det vakre, uberørte arktiske landskapet og fjordene, på et katamarancruise. Observer innfødt dyreliv i deres naturlige habitat, med innsiktsfulle kommentarer fra en lokal guide.

Gå ombord på en komfortabel katamaran i Tromsø sentrum. Beundre det arktiske landskapet og de vakre fjordene. Lær om Norges dyreliv, fiske, akvakultur, landsbyer og været, fra din kunnskapsrike guide.

Ta bilder fra enten innenfra eller ute på dekk. Nyt varm kaffe eller te mens du beundrer de unike naturomgivelsene. Hent snacks i kiosken om bord hvis du er litt sulten.

I perioden fra slutten av oktober til slutten av januar, har du størst sjanse til å se en knølhval, spekkhoggere (spekkhogger), nise eller til og med en finnhval. Når du ankommer stedet hvor hvalene pleier å jakte, får du 1-1,5 time for å ta en nærmere titt på spetakkelet.

Inkludert
 • Seilas med en komfortabel katamaran (opp til 3 timer en vei).
 • Engelsktalende guide.
 • Varmedress og redningsvest.
 • Varm drikke og kjeks.
  Ikke egnet for
  • Personer med nedsatt bevegelighet

  Velg antall deltakere og dato

  Deltakere

  Dato

  Møtested

  Møt guiden din ved brygga ved Kystens Hus.

  Åpne i Google Maps ⟶
  Viktig informasjon

  Husk å ta med

  • Varme klær

  Godt å vite

  • Været i Nord-Norge kan være røft. Hvis du blir sjøsyk, må du ta med deg medisin mot sjøsyke og ta den en halvtime før båtturen starter.
  • Hvalobservasjoner kan ikke garanteres. Observasjoner kan påvirkes av værforholdene og/eller hvalenes naturlige atferd, slik at det er umulig å garantere.
  • Ruten, varigheten og destinasjonene som sees på cruiset, varierer fra dag til dag basert på været.
  • Hvilken båt som brukes avgjøres av antall påmeldte. Aktivitetsleverandøren bruker 3 båter: MS «Aurora Explorer» (maks 144 passasjerer), MS «Strønstad» (maks 30 passasjerer) og MS «Leone» (maks 12 passasjerer).
  Kundevurderinger

  Samlet vurdering

  4,3 /5

  basert på 274 vurderinger

  Samlet oversikt

  • Guide
   4,6/5
  • Transport
   4,4/5
  • Verdi for pengene
   3,9/5

  Sorter etter:

  Reisetype:

  Stjernevurdering:

  Utrolig tur i de norske fjordene!! Virkelig veldig heldig at været var bra, det var vakkert. Personalet om bord var veldig veldig varmt og imøtekommende, ubegrenset med te, kaffe og vann, men ingen kjeks som angitt. Det er snacks og retter, men mot betaling. Når det gjelder hvaler, spekkhoggere …; vi var heldige nok til å se i det minste noen få finner på vei til stedet, et kort stopp på rundt ti minutter, så var de borte... Når vi ankom stedet, ingen hvaler, uflaks. spillet, i det minste så vi en eller to spekkhoggere!‍♀️ På den annen side tror jeg at for prisen bør den i det minste refundere en liten del for en observasjon på mindre enn 15min. Alt i alt veldig god opplevelse! Jeg anbefaler, mens du sjekker været før :)

  Les mer

  29. januar 2022

  Selve utflukten var veldig bra: båtens komfort, gratis varm drikke, varm velkomst. Bare to ulemper: - den opprinnelig planlagte utflukten gikk ikke som planlagt på grunn av været (endring av reiserute), men vi forsto dette først når vi dro til sjøen, og denne nye reiseruten hadde ikke liten interesse sammenlignet med det forventet. På slutten av turen tilbød de oss en ny sjanse dagen etter, uten å måtte betale billetten på nytt. Noe vi satte pris på, men vi ville helst ha blitt advart på forhånd for ikke å miste en dag for ingenting. - med hensyn til respekt for dyr ble vi overrasket over måten å nærmest "trakassere" dyrene, i dette tilfellet spekkhoggerne: enten vi ser dem på 50m eller 10m er det det samme for oss, vi ser dem like godt. Båten gikk for nært for vår smak for roen til dyrene. I tillegg ble de sporet i hundrevis av meter, selv når de endret retning.

  Les mer

  23. januar 2022

  Vi dro fra havnen klokken 9 på det som var en veldig mørk og overskyet morgen. Besetningsmedlemmene ga oss en veldig varm velkomst helt fra begynnelsen og forklarte hva vi kan forvente av turen. En av dem tok seg til og med tid til å bli kjent med passasjerene én etter én! De vet nøyaktig stedet der dyrelivsaktiviteter ofte skjer, og det skuffet ikke. Jeg så knølhval(er?) og belg av spekkhoggere som sprutet og svømte rundt. Reisen frem og tilbake var ganske lang, men naturen gjorde det hele utholdelig. Kan ikke klage!

  Les mer

  9. januar 2022

  Produkt-ID: 277427