Vannaktivitet

Fra Tromsø: Fjordcruise og hvalsafari med katamaran

Fra Tromsø: Fjordcruise og hvalsafari med katamaran

Aktivitetsleverandør: Norwegian Travel Company
Snart utsolgt
Snart utsolgt

Fra NOK 1.395 per person

Utforsk det arktiske landskapet og se vakre fjorder på et safaricruise. Se hval og delfin, mens du lærer om det arktiske økosystemet og kulturen.

Om denne aktiviteten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Varighet 7 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Bestill nå og betal senere
Reserver nå og betal senere for å bestille plass uten kostnader i dag. Lære mer
Guide
Norsk, Engelsk

Opplev

Høydepunkter
 • Seil gjennom nordnorske fjorder
 • Se knølhval, spekkhoggere og niser
 • Lære om økosystemet og kulturen til denne fascinerende regionen
Beskrivelse

Opplev det vakre, uberørte arktiske landskapet og fjordene, på et katamarancruise. Observer innfødt dyreliv i deres naturlige habitat, med innsiktsfulle kommentarer fra en lokal guide.

Gå ombord på en komfortabel katamaran i Tromsø sentrum. Beundre det arktiske landskapet og de vakre fjordene. Lær om Norges dyreliv, fiske, akvakultur, landsbyer og været, fra din kunnskapsrike guide.

Ta bilder fra enten innenfra eller ute på dekk. Nyt varm kaffe eller te mens du beundrer de unike naturomgivelsene. Hent snacks i kiosken om bord hvis du er litt sulten.

I perioden fra slutten av oktober til slutten av januar, har du størst sjanse til å se en knølhval, spekkhoggere (spekkhogger), nise eller til og med en finnhval. Når du ankommer stedet hvor hvalene pleier å jakte, får du 1-1,5 time for å ta en nærmere titt på spetakkelet.

Inkludert
 • Seilas med en komfortabel katamaran (opp til 3 timer en vei).
 • Sikkerhetsinnstruksjoner.
 • Kunnskapsrik engelsktalende guide og vert.
 • Omvisning med lokal historie, natur og kultur.
 • Korte dokumentarer og presentasjoner om hvaler og økosystemet i Arktis.
 • Flytedrakt og redningsvest.
 • Varm kaffe, te og kjeks.
  Ikke egnet for
  • Personer med nedsatt bevegelighet

  Velg antall deltakere og dato

  Deltakere

  Dato

  Møtested

  Kystens Hus. Storgata 1A, 9008 Tromsø, Norge.

  Åpne i Google Maps ⟶
  Viktig informasjon

  Husk å ta med

  • Varme klær

  Godt å vite

  • Været i Nord-Norge kan være røft. Hvis du blir sjøsyk, må du ta med deg medisin mot sjøsyke og ta den en halvtime før båtturen starter.
  • Hvalobservasjoner kan ikke garanteres. Observasjoner kan påvirkes av værforholdene og/eller hvalenes naturlige atferd, slik at det er umulig å garantere.
  • Ruten, varigheten og destinasjonene som sees på cruiset, varierer fra dag til dag basert på været.
  • Hvilken båt som brukes avgjøres av antall påmeldte. Den lokale partneren bruker 3 båter, MS Aurora Explorer (maks 144 passasjerer), MS Strønstad (maks 30 passasjerer) og MS Leone (maks 12 passasjerer).
  Kundevurderinger

  Samlet vurdering

  4,3 /5

  basert på 273 vurderinger

  Samlet oversikt

  • Guide
   4,6/5
  • Transport
   4,4/5
  • Verdi for pengene
   3,9/5

  Sorter etter:

  Reisetype:

  Stjernevurdering:

  Vi dro fra havnen klokken 9 på det som var en veldig mørk og overskyet morgen. Besetningsmedlemmene ga oss en veldig varm velkomst helt fra begynnelsen og forklarte hva vi kan forvente av turen. En av dem tok seg til og med tid til å bli kjent med passasjerene én etter én! De vet nøyaktig stedet der dyrelivsaktiviteter ofte skjer, og det skuffet ikke. Jeg så knølhval(er?) og belg av spekkhoggere som sprutet og svømte rundt. Reisen frem og tilbake var ganske lang, men naturen gjorde det hele utholdelig. Kan ikke klage!

  Les mer

  9. januar 2022

  Guidene var nydelige, supervennlige, passet virkelig på oss, om og om igjen! Turen var flott bortsett fra når vi reiste i åpent vann. Sjøen var så grov at mange av oss led av sjøsyke, inkludert meg. Det var forferdelig, men guidene var fantastiske. Sjekker opp alle som gir råd, vifter oss ned. Til tross for det forferdelige været med snøstorm og storm, klarte vi å se en spekkhogger og knølhval. Kapteinen og guidene vi bestemmer oss for å la oss se noen fisk, så pekte de ut hvor de var og det var en virkelig fellesskapsstemning på båten. Alle var flotte, og bortsett fra været, men hva kan du gjøre. Neste gang skal jeg bestille en tur som ikke går over åpent vann, magen min takler det ikke! Jeg vil gå med en som holder seg til kysten og mellom øyene, for havet er så grovt!

  Les mer

  1. januar 2022

  Likte ikke selve turdelen av denne turen. 1) Skulle gjerne hatt litt mer om Norges historie, fjorder, hvordan de ble brukt, byer/landsbyer på bredden, kanskje til og med om hval. Turen gjorde ingenting av det. 2) Det var 2 TV-skjermer på båten inne som var på gjentatt. Økten var på 30 minutter og båtturen frem og tilbake var 5+ timer, så vi så på det samme omtrent 10 ganger. Veldig frustrerende.

  Les mer

  29. desember 2021

  Produkt-ID: 277427