Legg til datoer

TromsøTilbud og rabatter

Våre mest anbefalte Tromsø Tilbud og rabatter

Tromsø: Fjordcruise med fugle- og dyreliv, lunsj og drikke

1. Tromsø: Fjordcruise med fugle- og dyreliv, lunsj og drikke

Opplev Tromsø-regionens ekstraordinære natur, ombord på en klassisk mahognibåt. Dra ut på arktiske farvann, og utforsk regionens vakre fjorder og sund. Underveis kan du nyte lekker arktisk fisk, drikke og snacks. Dra nytte av henting i Tromsø sentrum og bli kjørt til havnen, for å gå om bord den klassisk båten «Fjorddronningen». Slå deg ned i en varm salong, eller benytt deg av de tilgjengelige varmedressene, for å bli værende ute på dekket og oppleve den fantastiske utsikten. Opplev regionens dyreliv og hold utkikk etter havørn, lomvi og ender. Se lundefugl (sesongbasert), skarv, sel og oter. Sørg for å ha kameraet klart, da det uten tvil dukker opp unike fotomuligheter under hele turen. Se grindhvaler og delfiner leke i vannet. Hold utkikk for reinsdyr langs kyst, og nyt Tromsøs mangfoldige flora og fauna.  Seil deretter tilbake til Tromsø havn og avslutt det fantastiske arktiske cruiset.

Tromsø: Nordlysjakt- og fotoekspedisjon

2. Tromsø: Nordlysjakt- og fotoekspedisjon

Opplev jakten på nordlyset på en guidet tur fra Tromsø og tilbake! Øk fotoferdighetene dine med en rask workshop laget av en profesjonell fotograf og beundre de norske landskapene du alltid har drømt om. Møt ditt besetningsmedlem i vårt Aktivitetssenter i Tromsø sentrum (vi holder til bak Radisson Blu Hotel), og etter en kort introduksjon hopp ombord i den komfortable minivanen eller minibussen og gjør deg klar for eventyret! Kjør forbi fjorder og fjell til du kommer til det beste stedet for å se nordlyset, stole på et sterkt nettverk av tekniske ressurser utplassert i regionen. Bort fra Tromsøs lysforurensning kan vi kjøre til forskjellige avsidesliggende destinasjoner, avhengig av værforholdene. Din ekspertguide vil bestemme den beste plasseringen basert på de mest oppdaterte værmeldingene, noen ganger kjører den helt til den finske grensen. Lytt til guidenes detaljerte forklaring om det vitenskapelige fenomenet Aurora Borealis og alle historiene rundt det, og få innsikt i Arktis og hovedstaden. Hvis forholdene tillater det, lager vi en brannleir for å holde deg varm. Slapp av, nyt et varmt måltid mens du venter på det store showet, du kan komfortabelt nippe til en deilig varm drikke. Dra nytte av et fotoverksted av en profesjonell fotograf på veien og i felten, som hjelper deg med å sette opp kameraet ditt og gi deg all informasjonen du trenger for å ta fantastiske bilder av nordlyset. På slutten av turen blir du satt av på hotellet ditt i Tromsø.

Tromsø: Northern Lights Private Expedition, 4x4, fotturer

3. Tromsø: Northern Lights Private Expedition, 4x4, fotturer

Gå på jakt etter nordlyset med den maksimale intimiteten til en privat tur! Og hvis du vil gå på is og snø for å nå de mest naturskjønne stedene, utforske avsidesliggende områder og ta fantastiske bilder, har du funnet den beste guiden for å gjøre det! Fra og med en dyktig 4x4 Toyota Land Cruiser, vil vi finne steder med passende himmel for å jage Aurora Borealis. Ofte tar dette bare en kort kjøretur, men noen ganger kan det være nødvendig med et par timer for å finne de rette forholdene. Tålmodighet er nøkkelen når du jakter på lysene! Din profesjonelle guide er en friluftselsker og trives med å gi deg den mest autentiske opplevelsen. Derfor, i motsetning til alle andre vanlige nordlysturer, når vi først har forlatt veiene, vil vi utforske dypere i baklandet, og nå de villeste landskapene, uberørte fjordene og frosne innsjøene, vekk fra de overfylte stedene der alle andre stopper! Er du bekymret for fotturer i arktisk terreng? Ikke! Enten bakken vil være dekket av is eller snø, vil du bli utstyrt med nødvendig utstyr for å nyte denne aktiviteten fullt ut og gå trygt: isstegjern og truger kombinert med gangstaver, termodresser og hodelykter! Hvis du har et kamera og ønsker å fotografere nordlyset, vil guiden din, som også er en profesjonell fotograf, lære deg tips og triks og gi deg et profesjonelt stativ. I tilfelle du ikke har kamera med deg, ingen bekymringer: guiden vil ta fantastiske portretter av deg, lysene og landskapet! En varm middag foran et bål (hvis forholdene tillater det), småkaker og varme drikker vil varme deg opp i naturen, noe som gjør denne kveldsopplevelsen komplett og uforglemmelig.

Fra Tromsø: Nordlyssafari med forografering

4. Fra Tromsø: Nordlyssafari med forografering

Utforsk nordnorsk villmark og jakt på nordlyset, på denne aktiviteten med minibuss fra Tromsø. Sitt rundt et bål, nyt varm drikke og snacks, mens du venter på nordlyset. Turen starter i Tromsø sentrum og fortsetter gjennom fjordene, Lappland og de ytre øyene i Troms i jakten på nordlyset. Dersom været tillater det, blir det fyrt opp bål og tatt portrettbilder med det spektakulære lysfenomenet. Nordlyssafarien varer fra 5 til 9 timer, og stopper underveis for å få utsikt til fjordene og landskapet som ble dannet av isbreer de siste 1000 årene. Så fort guiden finner et egnet sted stopper du for å se på lysene, mens du koser deg med snacks og varm sjokolade. Blir det kaldt kan du ta på deg varmedressen du har fått utdelt. Med fokus på å fotografere naturfenomenet, er guiden behjelpelig med å sette opp de fleste kameratyper. Guiden har også med seg eget kamerautstyr, for å sørge for at det magiske lyset og stemningen blir foreviget.

Tromsø: Nordlysekspedisjon liten gruppe, 4x4, fotturer

5. Tromsø: Nordlysekspedisjon liten gruppe, 4x4, fotturer

Hvis det er det du leter etter å jage nordlys, gå på is og snø for å nå de mest naturskjønne stedene og utforske avsidesliggende områder i en ekstra liten gruppe, er dette den rette turen for deg! Fra og med en dyktig 4x4 Toyota Land Cruiser, vil vi finne de beste områdene med passende himmel for å jage Aurora Borealis. De fleste ganger tar det bare korte kjøreturer, andre ganger kreves det mer tålmodighet og det kan ta et par timer for å finne de rette forholdene. Dette er en aktiv utendørs tur, i motsetning til alle andre vanlige nordlysturer, så når vi forlater veiene vil vi utforske dypere i baklandet, og nå de villeste landskapene, uberørte fjordene og frosne innsjøene, vekk fra de overfylte stedene der alle andre stopper! Er du bekymret for fotturer i arktisk terreng? Ikke! Enten bakken vil være dekket av is eller snø, vil du bli utstyrt med nødvendig utstyr for å nyte denne aktiviteten fullt ut og gå trygt: isstegjern og truger kombinert med gangstaver, termodresser og hodelykter! Hvis du har et kamera og ønsker å fotografere nordlyset, vil guiden din, som også er en profesjonell fotograf, lære deg tips og triks og gi deg et profesjonelt stativ. I tilfelle du ikke har kamera med deg, ingen bekymringer: guiden vil ta fantastiske portretter av deg, lysene og landskapet og dele dem gratis dagen etter! En varm middag foran et bål (hvis forholdene tillater det), småkaker og varme drikker vil varme deg opp i naturen, noe som gjør denne kveldsopplevelsen helt uforglemmelig.

Tromsø: Full Steam Kystmuseet Inngangsbillett

6. Tromsø: Full Steam Kystmuseet Inngangsbillett

Dykk inn i den rike historien og kulturen i Arktis på det nordligste kystmuseet. Fordyp deg i de unike historiene om sjøsamene, fryktløse sjøfolk og Arktis fengslende naturomgivelser. Utforsk, lær og la deg inspirere av Arktis rike arv og lekre kulinariske tilbud. Beundre nordlysbilder av anerkjente fotografer Ole Salomonsen, Truls Iversen og Per Ivar Somby, og fanger den himmelske dansen. Sjømannsutstilling Legg ut på en reise gjennom maritim historie, med veteranfartøy og interaktive utstillinger. Utforsk videre: Dykk ned i maritim historie, og ta kontakt med sjøsamene og sjøfolkets arv. Verdens nordligste kystmuseum: Oppdag arktisk historie, sjøsamiske historier og de fryktløse sjøfolkene som navigerte i disse nordlige farvannene. Utforsk Northernmost Coastal Museum: A Journey Through Arctic Heritage Avdekk den fengslende historien, kulturen og maritime arven i Arktis mens du legger ut på en reise gjennom det nordligste kystmuseet, som ligger i vår historiske Full Steam Tromsø-bygning. Sjøsamisk og nordlysutstilling – 3. etasje: Gå inn i sjøsamenes unike verden. Utforsk deres kultur, tradisjoner og arv gjennom engasjerende utstillinger og oppslukende utstillinger. Få en dypere forståelse av deres dypt forankrede tilknytning til havet og det arktiske miljøet. Mens du vandrer gjennom denne fengslende utstillingen, sørg for å ta et øyeblikk til å fordype deg i den fortryllende skjønnheten til nordlysutstillingen og beundre de fantastiske fotografiene av nordlys tatt av anerkjente fotografer Ole Salomonsen, Truls Iversen og Per Ivar Somby . Deres eksepsjonelle talent har gjort det mulig for dem å fryse i tide den fascinerende dansen fra nordlyset, og male det himmelske lerretet med levende farger og eteriske mønstre. Ikke gå glipp av denne muligheten til å nyte den fengslende nordlysutstillingen innenfor den sjøsamiske kulturopplevelsen. Sjømannsutstilling – 4. etasje: I fjerde etasje vil du legge ut på en reise gjennom den maritime historien til sjøfolk som trosset de nordlige farvannene. Beundre vintagefartøyer, maritime gjenstander og interaktive utstillinger som vekker sjøfartsfortiden til live. Fantastiske omgivelser: Mens du utforsker museet, nyt den uberørte skjønnheten til den arktiske villmarken som omgir den historiske bygningen vår. Lær om de unike økosystemene og dyrelivet som kaller denne regionen hjem, og legg til dybde til museumsopplevelsen din. Engasjer deg med interaktive skjermer og praktiske aktiviteter som bringer Arktis historie og naturlige underverk til live. Kunnskapsrike guider er tilgjengelige for å gi innsikt og svare på spørsmålene dine, noe som gjør museumsbesøket ditt lærerikt og hyggelig.

Tromsø: Full Steam Museum Inngang og Fortellerpakke

7. Tromsø: Full Steam Museum Inngang og Fortellerpakke

Uforglemmelig arktisk torskefiskerise: Historiefortelling, smaking og utforskning gjennom historie, kultur og smak. Museet vårt har stolt tittelen "Verdens nordligste kystmuseum, som viser arktisk historie, kultur og arv. Utforsk unike historier om sjøsamene og fryktløse sjøfolk. 1. etasje: Guidet smaksopplevelse - The Cod Fishery Trilogy Begynn i første etasje, guidet av en ekspert. Dykk inn i det arktiske torskefiskets historie gjennom tre elementer: Kaviar: Oppdag opprinnelsen til denne delikatessen mens du nyter den. Lær reisen fra torskeoppdrett til verdsatt kaviar. Torsk: Utforsk arven etter torsk og dens transformasjon til tørrfisk, en kulinarisk stift. Tran: Fordyp deg i den vitale historien til tran, en hjørnestein i arktisk næring. Smak og lær om dens betydning og Peter Møllers dampmetodeoppfinnelse. 3. etasje: Sjøsamisk og nordlysutstilling Gå inn i sjøsamenes unike verden. Utforsk deres kultur, tradisjoner og arv. Få innsikt i deres dype tilknytning til havet og det arktiske miljøet. Ikke gå glipp av den fortryllende Northern Light-utstillingen med fantastiske bilder av Aurora borealis, som fanger den fascinerende dansen av de 3 norske fotografene: Ole Salomonsen, Truls Iversen og Per Ivar Somby 4. etasje: Sjømannsutstilling Klatre til fjerde etasje og seil gjennom maritim historie. Beundre vintagefartøyer, maritime gjenstander og interaktive utstillinger. Etter reisen kan du utforske to museumsetasjer når du vil. Dykk ned i maritim historie, ta kontakt med sjøsamene og sjøfolkets arv.

Tromsø: Lag din egen sølvring i et gullsmedverksted

8. Tromsø: Lag din egen sølvring i et gullsmedverksted

Vårt merke er oppkalt etter den japanske filosofien "Wabi Sabi" og i vårt design fokuserer vi på "Skjønnhet i ufullkommenhet". Våre smykker er skapt i møtet mellom metall og flammer, inspirert av kontrasten mellom rå nordnorsk natur og den urbane byen Tromsø. Når du møter opp i vårt studio serverer vi først noen lette forfriskninger og gir deg en kort presentasjon av Wabi Sabi-smykker og den kreative opplevelsen. På verkstedet vil du bli guidet gjennom hele produksjonsprosessen av en gullsmed. Vi jobber med forming, smelting, regulering og renovering, og du får gjøre nesten alt selv. Når opplevelsen er over har du laget din egen unike Mingle-ring. Denne workshopen er perfekt for grupper på opptil fire personer. Prisen er kr 1.250,- per person og inkluderer en mingelring i sølv. Du må beregne ca 1,5 time for workshopen.

6 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Ofte stilte spørsmål om Tromsø Tilbud og rabatter

Hva er andre ting å gjøre enn Tilbud og rabatter som er verdt å besøke i Tromsø?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Tromsø er:

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt