Legg til datoer

Tromsø Stjernekikking

45 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Ofte stilte spørsmål om Tromsø

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Tromsø?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Tromsø er:

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Tromsø?

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tromsø

Jeg hadde ventet i årevis for å se dem og ble ikke skuffet. Guiden og sjåføren var fast bestemt på å få oss til klar himmel, så vi hadde en sjanse og de sviktet oss ikke. Vi måtte kjøre til Finland tankene, men wow, for en visning vi så. Flott informasjon underveis og passet på oss med varm drikke, mat og noen fantastiske bilder. Vil definitivt anbefale turselskapet.

En flott tur. Å mate reinsdyrene var en opplevelse, maten var deilig og folk var vennlige.Dessverre ble reinsledeturen avlyst på grunn av snømangel. På grunn av været (mye regn dagen før) trasket vi gjennom gjørme til reinen - derav min anbefaling: ta på varme, lettstelte sko. Et ekstra høydepunkt var nordlyset, som vi fikk se ♥️

Guiden vår Stefan prøvde virkelig å ta oss til de beste stedene hvor det var stor sannsynlighet for å se nordlyset. Vi kunne faktisk nyte de fantastiske lysene. Det var en vakker opplevelse. Stefan tok virkelig perfekte bilder for oss, som ble gjort tilgjengelig for oss gratis etter omvisningen. Alltid glad!!

Stefan var en fantastisk reiseleder, til tross for det virkelig utfordrende været kunne vi se nordlyset. Vanen var komfortabel. Jeg anbefaler absolutt NLT :)

Es war alles wunderbar. Aber wir warten noch auf die von der Reiseleiterin, Annetta aus Polen, versprochenen Fotos.