Tromsø
Solnedgangsturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Tromsø Solnedgangsturer

Hva er andre ting å gjøre enn Solnedgangsturer som er verdt å besøke i Tromsø?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Tromsø er:

Hvilken Tromsø Solnedgangsturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tromsø

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 15 vurderinger

Nydelig og veldig rolig tur. Ikke noe for en utålmodig sjel, men fint når du er på tur med en sjelefrende. Vi hadde tur i første halvdel av mai - og selv om vi får låne varmedress så HA PÅ DEG NOK KLÆR som du kan få plass til i en stor varmedress (ikke ta kåpe, ta kort dunjakke, stilongs osv). Hyggelige operatører som tok oss innom noen områder det tidvis var ørn å se, vi hadde ikke flaks denne gangen, men uansett vidunderlig scenery og herlig himmel. Det gjør ikke noe at vi hadde tur en uke før midnattsol, sola er jo knapt nedom horisonten likevel.

Veldig fint måltid. De ga oss alle fra forretten, hovedretten og også desserten. Vi nyter virkelig roen på cruise, og guiden kalte oss alltid for å se på nordlyset når det skjedde noe utenfor cruise.

Superfin ekskursjon med skip rundt Tromsø. Selv om det ikke var nordlys å se, var skipet vakkert og det var mye å se! Det ble også servert en deilig treretters meny!

Veldig interessant og deilig opplevelse. Vi var heldige - først en veldig god 3 kurs, deretter nordlyset. Perfekt kveld!

Kjempefin tur selv om vi ikke så sola. Fikk masse fisk og reddet to båter!