Tromsø
Snøscooterturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Tromsø Snøscooterturer

Hva er andre ting å gjøre enn Snøscooterturer som er verdt å besøke i Tromsø?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Tromsø er:

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tromsø

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 35 vurderinger

En fin opplevelse, men gikk for treigt i kolonnekjøring. Jeg skulle ønske at snøscooterturen var mye lengre. Det var artig å kunne kjøre fort på scooteren i åpent lende da det ikke ble kjørt i kolonne. Iskuplene var spennende å se på, guiden var veldig flink til å fortelle historien bak byggingen av kuplene og utformingen av statuene. Man hadde god tid til å se deg rundt alene i de forskjellige rommene. Lunsjen i lavvoen var helt ok.

Vi booket denne turen og hadde ikke store forventninger, ettersom vi allerede hadde vært på snøscooterutflukt i Finland. Vi likte denne snøscootersafaren mye og hadde gleden av å ha to fantastiske guider. Datteren vår er 6 år gammel, og hun var det eneste barnet på turen og likte det utrolig. Alle tok godt vare på henne og ga henne all mulig trøst. Naturen mens du kjører snøscooteren er sinnssyk. Sterkt anbefalt.

En drømmeopplevelse. Vi hadde det beste, solfylte været, og gruppen og guidene var veldig hyggelige. Å kjøre snøscootere var mer krevende enn forventet - bare å sitte på det er ikke behagelig. Du må lene deg mye inn i kurven, noe som krever en viss styrke i armene. Likevel var det gjennomførbart for alle gruppemedlemmene (20 - 65). Naturen er en drøm og guidene gir nok pauser for bilder.

Utmerket organisering av turen! Guidene gjorde en god jobb for å ha det gøy på en trygg måte! Selv det spesielle matønsket mitt (vegansk, vegeteriansk) ble oppfylt. Kjøringen av snøscooterne var utfordrende og veldig spennende - supergøy! I tillegg til det vakre landskapet er dette en tur jeg absolutt kan anbefale! (Men du må være i god fysisk form.) Takk igjen!