Legg til datoer

Tromsø Sledeturer

  • Eventyr
14 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Tromsø

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Tromsø?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Tromsø er:

Hva er de mest populære museene og utstillingene i Tromsø?

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tromsø

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 123 vurderinger

Vi kunne ikke gjøre det med slede på grunn av snømangel, men jeg gir dem 5 stjerner for å finne en løsning, og det var å bruke sleder med hjul. Guidene ga oss et veldig morsomt og informativt foredrag om huskyene, og selv om de fortalte oss alles navn, hadde jeg et veldig godt forhold til Warm (du vil finne ut hvorfor han heter det hahaha). Alt nødvendig utstyr for opplevelsen ble levert, og maten var veldig god. Guidene var veldig snille og var veldig tålmodige med oss, siden bilens bremser er vanskelige å treffe, spesielt hvis du har små hender.

En flott tur. Å mate reinsdyrene var en opplevelse, maten var deilig og folk var vennlige.Dessverre ble reinsledeturen avlyst på grunn av snømangel. På grunn av været (mye regn dagen før) trasket vi gjennom gjørme til reinen - derav min anbefaling: ta på varme, lettstelte sko. Et ekstra høydepunkt var nordlyset, som vi fikk se ♥️

Alt var godt organisert, reinsdyrene var helt tillitsfulle og maten var god. Kanefarten kunne dessverre ikke gjennomføres på grunn av snømangel. Vi ble imidlertid lovet en delvis refusjon.

En unik opplevelse! Jeg har ikke noe dårlig å si, den samiske kulturen er super vakker og oppmerksomheten er 10

Veldig fin tur, med veldig flinke og hyggelige guider.