Legg til datoer

Tromsø Safari- og dyrelivsaktiviteter

30 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Ofte stilte spørsmål om Tromsø

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Tromsø?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Tromsø er:

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Tromsø?

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tromsø

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 168 vurderinger

Vakkert kompleks i et fantastisk landskap! En kanefart kunne også bestilles på stedet, men vi bestemte oss for å bli med de søte dyrene. Det var veldig hyggelig å mate og klappe de kjærlige dyrene. Vi hadde nok tid til å ta flotte bilder og hadde alltid mulighet til å varme oss ved bålet eller i hytta. Alt ble tatt hånd om i hytta etter fôring. Det var et tradisjonelt måltid og mange forskjellige drinker. Guidene var veldig oppmerksomme - nesten alle ønsker ble oppfylt. Vår guide John ga oss et flott og interessant innblikk i samenes liv og kultur. Takk for denne fantastiske turen! Vi kan bare anbefale denne turen, siden komforten setter den litt foran de større andre leverandørene.

En flott tur. Å mate reinsdyrene var en opplevelse, maten var deilig og folk var vennlige.Dessverre ble reinsledeturen avlyst på grunn av snømangel. På grunn av været (mye regn dagen før) trasket vi gjennom gjørme til reinen - derav min anbefaling: ta på varme, lettstelte sko. Et ekstra høydepunkt var nordlyset, som vi fikk se ♥️

De hadde et problem med båten og fra dagen før de ringte meg for å informere meg om muligheten for å bytte båt, til enhver tid var de super oppmerksomme. Opplevelsen var utrolig, og vi var heldige da vi så spekkhoggere og hvaler. Respektfull med dyr og Mario, guiden, veldig imøtekommende og vennlig! 100% å anbefale

Very exciting tour! The nature and birdlife was amazing, the guide was very wholesome and enthusiastic, and the food alone was worth the money for the trip. I can recommend the cruise and the people behing it to anyone who is interested in nature, the sea, and having a good time! :)

Fin fordypning i sameleir, hvor vi fikk mate reinsdyrene og kose oss med dem. Så ble vi spandert ubegrenset med drinker og småkaker i en av Lavvo. Måltidet rundt bålet var utmerket og vi lærte mye om samisk kultur og levesett. Vi anbefaler 100 %.