Tromsø
Sightseeing Walking Tours

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Tromsø Omvisninger til fots

Hva er andre ting å gjøre enn Omvisninger til fots som er verdt å besøke i Tromsø?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Tromsø er:

Hvilken Tromsø Omvisninger til fots tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tromsø

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 41 vurderinger

Min sønn og jeg hadde en fin kveld med de nydelige huskiene og valpene deres. De varme klærne og støvlene var veldig hjelpsomme, slik at du kunne komme deg rett sammen med hundene. Guiden var informativ, vennlig og hundene var åpenbart elsket og brydde seg briljant. Etter å ha møtt hundene dro vi til visningsplattformen hvor vi hadde deilig hotchocolade, marshmallows og kjeks ved leirbålet mens en annen, meget kunnskapsrik guide forklarte vitenskapen bak nordlyset. Vi hadde deilig, tradisjonell Bacalao servert i et behagelig, varmt samitelt. En veldig hyggelig og informativ kveld med vennlige og hjelpsomme guider og en veldig dyktig bussjåfør (det blåste snøstorm!)

Vi så nordlyset, og vi kunne ikke gå på hundekjøring på grunn av mangel på snø. Men ingen mennesker kan gjøre noe med det ... Takket være det hyggelige og kunnskapsrike personalet hadde vi fortsatt en flott kveld. Sitter ved peisen, møter huskiene (en så vill, men koselig gjeng!) Og spiser en god middag i "gammen" - en virkelig god opplevelse. Også godt tilrettelagt transport fra Tromsø sentrum og tilbake.

Det var det best opplevde å være på en campingplass og vente på om det er en sjanse til å se nordlys mens du drikker varme drikker etter eget valg, men ikke bekymre deg Huskies er der for å skjemme deg bort og en veldig hyggelig turleder vil også hjelpe deg med å chat og klar til å forklare hvis du har noen spørsmål. Perfekt sted og kan anbefales til alle. Spesielt hvis du er en hundelsker

Kira er en fantastisk byturleder, Polar Museum med henne er den sanne historien om Norge og det er helter fordi informasjon i museum er mest på norsk. Takk skal du ha!

Guiden vår var veldig villig til å endre vandreturen for å imøtekomme min datters fotskade. Hun var veldig informert og var en munter følgesvenn for turen vår.