Tromsø
Omvisninger til fots

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tromsø

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 41 vurderinger

Vi var ekstremt heldige. Med hva? Med guiden vår Kira, som snakket superforståelig engelsk og som tysk perfekt tysk. Kira ga oss litt bakgrunnskunnskap om Tromsö og nordlyset under turen og hjalp til med den perfekte kamerainnstillingen. Vi var heldige med sjåføren vår Robert, som alltid sørget for at ingen bil løp over oss hvis vi tok et øyeblikksbilde av nordlyset og dyktig forlot alle reinsdyrene på siden av veien. Vi var heldige som klarte å oppleve et slikt opptog på himmelen til tross for fullmåne og innledende skyer (33% sannsynlighet i følge appen). Vi var heldige som at den opprinnelige bestillte turen var full, og vi tok nordlys-turen en dag senere. Lykke til å være på rett sted til rett tid. Liten 15-mannsgruppe, aurora borealis, te og kake, leveringstjeneste til hotellet, rein i naturen, hvis det ikke er flaks, er det et minne for livet.

Min sønn og jeg hadde en fin kveld med de nydelige huskiene og valpene deres. De varme klærne og støvlene var veldig hjelpsomme, slik at du kunne komme deg rett sammen med hundene. Guiden var informativ, vennlig og hundene var åpenbart elsket og brydde seg briljant. Etter å ha møtt hundene dro vi til visningsplattformen hvor vi hadde deilig hotchocolade, marshmallows og kjeks ved leirbålet mens en annen, meget kunnskapsrik guide forklarte vitenskapen bak nordlyset. Vi hadde deilig, tradisjonell Bacalao servert i et behagelig, varmt samitelt. En veldig hyggelig og informativ kveld med vennlige og hjelpsomme guider og en veldig dyktig bussjåfør (det blåste snøstorm!)

Vi så nordlyset, og vi kunne ikke gå på hundekjøring på grunn av mangel på snø. Men ingen mennesker kan gjøre noe med det ... Takket være det hyggelige og kunnskapsrike personalet hadde vi fortsatt en flott kveld. Sitter ved peisen, møter huskiene (en så vill, men koselig gjeng!) Og spiser en god middag i "gammen" - en virkelig god opplevelse. Også godt tilrettelagt transport fra Tromsø sentrum og tilbake.

Det var det best opplevde å være på en campingplass og vente på om det er en sjanse til å se nordlys mens du drikker varme drikker etter eget valg, men ikke bekymre deg Huskies er der for å skjemme deg bort og en veldig hyggelig turleder vil også hjelpe deg med å chat og klar til å forklare hvis du har noen spørsmål. Perfekt sted og kan anbefales til alle. Spesielt hvis du er en hundelsker

Vi hadde mye moro med Joana. En super hyggelig og kompetent person. Hun hadde mye informasjon for oss. Vi tilbrakte en flott dag sammen. Tour sterkt anbefalt, takk Joana, fortsett med det!