Tromsø
Nordlys

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tromsø

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 613 vurderinger

Vi så nordlyset, og vi kunne ikke gå på hundekjøring på grunn av mangel på snø. Men ingen mennesker kan gjøre noe med det ... Takket være det hyggelige og kunnskapsrike personalet hadde vi fortsatt en flott kveld. Sitter ved peisen, møter huskiene (en så vill, men koselig gjeng!) Og spiser en god middag i "gammen" - en virkelig god opplevelse. Også godt tilrettelagt transport fra Tromsø sentrum og tilbake.

Flott opplevelse, så sesongens beste show og himmelen var helt klar. Kan absolutt anbefale dette selskapet da de leverte en tjeneste som gikk over mine forventninger. Vi fikk varm sjokolade, og selv når jeg ble kald fikk jeg støvler med pels og muligheten til å ta på oss en varmedress.

Vi har klart å se bare en liten bit av nordlys på grunn av ganske dårlige værforhold, men guiden Eduard gjør det opp for oss. Virkelig hyggelige samtaler om Tromsø og Nord -Norge, varm te og boblebad gjorde det opp for oss. Veldig kul opplevelse. Vi tok turen den 5. februar 2021.

Stor erfaring med flott guide som er veldig involvert i arbeidet deres! De bøyer seg virkelig bakover for å se nordlys og bålet var veldig hyggelig (pølse, suppe, marshmallow)

Vi opplevde en skikkelig aurorajakt akkompagnert av et dynamisk, optimistisk og velvillig team. Takk igjen for denne fantastiske utflukten.