Legg til datoer
Tromsø

Natur og eventyr

  • Omvisninger
  • Eventyr
  • Dagsturer
  • Vannaktiviteter
  • Private omvisninger
88 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 88

Ofte stilte spørsmål om Tromsø Natur og eventyr

Hva er andre ting å gjøre enn Natur og eventyr som er verdt å besøke i Tromsø?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Tromsø er:

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tromsø

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 2 585 vurderinger

Nydelig og veldig rolig tur. Ikke noe for en utålmodig sjel, men fint når du er på tur med en sjelefrende. Vi hadde tur i første halvdel av mai - og selv om vi får låne varmedress så HA PÅ DEG NOK KLÆR som du kan få plass til i en stor varmedress (ikke ta kåpe, ta kort dunjakke, stilongs osv). Hyggelige operatører som tok oss innom noen områder det tidvis var ørn å se, vi hadde ikke flaks denne gangen, men uansett vidunderlig scenery og herlig himmel. Det gjør ikke noe at vi hadde tur en uke før midnattsol, sola er jo knapt nedom horisonten likevel.

Hjertelig takk ❤️ det var utrolig! Vi kjempe heldige at vi har sett nordlyset Jeg, mannen min og to små døtrene er veldig fornøyde med reinsdyr turen vi anbefaler! Også veldig deilig mat, hyggelig guide, spennende fortellinger om samisk kultur av Luni, vi gleder oss kjempe

Det er et spennende eventyr på en ribbåt. Takk for det fine været vi så den vakre solnedgangen ved midnatt. Mengden av måker var utrolig og fiskene hoppet over vannet. Meget imponerende.

Det var magi, kapteinen og sjømannen hans var på topp. Jeg vil beholde et minneverdig minne. Tiden var med oss. Utflukt å gjøre.

Veldig fin tur. Turistguiden vår snakket veldig forståelig engelsk og forklarte mye.