Legg til datoer

Tromsø Museer og utstillinger

1 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Tromsø

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Tromsø?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Tromsø er:

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Tromsø?

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tromsø

Ingen informasjon om bussen hvor vi går først og hvor lang tid turen er. Forsinket avgang (30 minutter). Første aktivitet var iskuppelen, som er synd fordi du i løpet av polarnight-sesongen skulle gjøre uteaktivitetene først for å dra nytte av det begrensede dagslyset. Spesielt ettersom du uansett er tilbake en gang til iskuppelen før du kjører tilbake. Husky aking var kjempebra, fantastiske guider, definitivt noe av det beste du kan gjøre rundt Tromsø. Når det gjelder husky-aktiviteten var alt perfekt. Reinsdyrfôringen var ok, men du kan ikke sammenligne den med andre fôringer (bare 4 reinsdyr som ikke var veldig interessert i maten vår lenger, kanskje fordi vi var en av de siste turistgruppene rundt og de allerede har fått nok mat?). Jeg vil heller hoppe over fôringsaktiviteten og kjøre hjem tidligere. For en ekte reinopplevelse bør du dra på en ny tur.

Alt rundt dette var en flott opplevelse. Å finne bussen og sjekke inn var lett, turen var jevn. Hundekjøring var en av de beste opplevelsene i livet mitt! Guiden vår var flott, instruksjonene var klare, og hundene var veldig glade og glade for å gjøre jobben sin! Å kjøre ake var vanskeligere enn jeg trodde, men ikke så vanskelig at det ikke var hyggelig. Det hele var faktisk en del av moroa. Det var omtrent 4 par av oss, og vi alle ville på et eller annet tidspunkt miste fotfeste og falle av. Så dro vi til Ice Domes, som var litt dumt, men nivået på arbeid og krefter for å lage disse hvert år er veldig imponerende og beundringsverdig. Vi matet et par 8 måneder gamle reinsdyr gjennom et gjerde, de var veldig søte. Selvfølgelig ville vi ha vært i pennen med dem, men på det tidspunktet var vi utmattet. Samlet anbefaler jeg på det sterkeste.

Elsket alle guidene på dette eventyret. Du kan fortelle at de virkelig elsker og pleier hundene sine. De gir deg også gode instruksjoner for å forsikre deg om at du vet hvordan du skal sykle på sleden og holde både deg og hundene trygge. Ice Domes var fantastiske, og historien bak dem er like interessant.

Vakker opplevelse med hundetur og Ice Domes absolutt å gjøre begge deler. Å kjøre sleden er utfordrende i omtrent en time, men det er verdt det. Varm suppe på slutten av turen sammen med gruppen og guiden, det var en gammel gamle vaner

Meget imøtekommende personale og veldig god opplevelse. Bare litt skuffet over ikke å ha klart å mate reinen