Tromsø
Hundekjøring og huskyturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tromsø

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 685 vurderinger

Vi så nordlyset, og vi kunne ikke gå på hundekjøring på grunn av mangel på snø. Men ingen mennesker kan gjøre noe med det ... Takket være det hyggelige og kunnskapsrike personalet hadde vi fortsatt en flott kveld. Sitter ved peisen, møter huskiene (en så vill, men koselig gjeng!) Og spiser en god middag i "gammen" - en virkelig god opplevelse. Også godt tilrettelagt transport fra Tromsø sentrum og tilbake.

Det var det best opplevde å være på en campingplass og vente på om det er en sjanse til å se nordlys mens du drikker varme drikker etter eget valg, men ikke bekymre deg Huskies er der for å skjemme deg bort og en veldig hyggelig turleder vil også hjelpe deg med å chat og klar til å forklare hvis du har noen spørsmål. Perfekt sted og kan anbefales til alle. Spesielt hvis du er en hundelsker

En slik fantastisk opplevelse. Jeg var bekymret for at dette ville være for fysisk krevende til å være hyggelig, men det var ikke tilfelle i det hele tatt. Vi tok med oss de to små barna våre som klaget litt over kulden, men generelt likte opplevelsen. Jeg var lettet over å oppdage at hundene likte å trekke pulkene.

Selv om været ikke var det beste, hadde vi en fantastisk tid. Å kjøre pulkene og være passasjer på pulken var bare strålende. Kjøring, var absolutt mer energisk som vi trodde (mannen min er 70 og jeg er 67), men vi klarte likevel, og likte hvert minutt. Hundene var en fryd.

Sønnen min var veldig fornøyd med husky sleden, besøk husky, se på søte valpene. . Vi skal gjerne komme tilbake igjen i vinteren.