Vannaktivitet

Fra Tromsø: Hvalsafari med hybridelektrisk katamaran

Aktivitetsleverandør: Brim Explorer

Fra Tromsø: Hvalsafari med hybridelektrisk katamaran

Aktivitetsleverandør: Brim Explorer

Fra NOK 1.590 per person

Opplev de unike, majestetiske knølhvalene og spekkhoggere, mens de jakter i fjordene fulle av sild. Kom tett på dyrene uten å forstyrre dem, om bord på et cruise med en stillegående hybridelektrisk katamaran.

Om denne aktiviteten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Bestill nå og betal senere
Ha fleksible reiseplaner – bestill din plass i dag og betal senere.
Varighet 8.5 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Guide
Engelsk, Norsk, Dansk
Tilgjengelig med rullestol

Opplev

Høydepunkter
 • Få et unikt perspektiv på gigantene i havet med undervannsopptak og lyd
 • Kjør stille gjennom fjordene på en helt ny hybrid-elektrisk katamaran
 • Nyt mat og drikke, som kan kjøpes om bord
Beskrivelse

Sett seil om bord en hybrid-elektrisk katamaran, laget for arktiske farvann og observer marine dyr i deres naturlige miljø. Se spekkhoggere og knølhvaler jakte i de iskalde fjordene og beundre det fantastiske landskapet rundt deg.

Dra fra Tromsø på morgenen og sett kursen mot stedet der hvalene er for å nyte de korte timene med dagslys. Underveis kan du nyte den fantastiske utsikten til det frosne landskapet, i komfortable, panoramasalonger og -dekk over flere nivåer. Om bord får du kjøpt både mat og drikke.

Seil i omtrent 3-3,5 timer for å nå frem til hvalene, og tilbring omtrent 1-1,5 time med dem. Båten bruker en hybridmotor for seilasen til hvalenes fôringsplass. Når du nærmer deg hvalene bytter kapteinen til en stillegående elektrisk motor, som lar deg komme nær hvalene uten å forstyrre dem.

Inkludert
 • Guide
 • Tur-retur transport med hybrid-elektrisk katamaran
 • WiFi
 • Springvann
 • Mat og drikke (tilgjengelig for kjøp)

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Møt cruisemannskapet ditt ved brygga ved siden av Skarven Kro Restaurant i Tromsø (Kaigata 6). Se etter den hvite båten med «Brim Explorer» på siden.

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon

Godt å vite

 • Vær oppmerksom på at varigheten av denne båtturen, avhenger av hvor hvalene er og den kan derfor variere fra 7 til 9 timer.
 • Det er ingen garanti, men turoperatøren gjør sitt beste for at du skal få se hvaler.
 • Mat og drikke kan kjøpes om bord på båten.
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,6 /5

basert på 426 vurderinger

Samlet oversikt

 • Guide
  4,8/5
 • Transport
  4,7/5
 • Verdi for pengene
  4,3/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Veldig veldig fin tur. Bare fjordene er verdt turen og været, som kan endre seg her i løpet av få minutter. Vi fikk se noen spekkhoggere på nært hold, noe som selvfølgelig er en stor bonus. Det er smørbrød, supper (må forhåndsbestilles, visste ikke), informasjonskapsler, kaker, kaffe osv. og gratis stillevann. Båten var full og noen hadde ikke så gode seter. Ombordstigningen var litt kaotisk og kjedelig, men det er selvfølgelig på grunn av passasjerene. Mannskapet er mega og tar veldig godt vare på gjestene. Hovedsakelig fordi mange ble sjøsyke og måtte kaste opp. Her kunne man påpeke ved bestilling å ta med medisiner mot kvalme, da kunne man unngå det. Det er ingen piller om bord (selvfølgelig er de ikke tillatt).

Les mer

20. januar 2022

Dessverre så vi bare spekkhoggere og ingen knølhval .. fordi vi hadde veldig dårlig vær. Jeg anbefaler alle som lett blir sjøsyke å ta reisepiller før avreise. Vi hadde en kort strekning med veldig sterke bølger.. og det er veldig kaldt på dekk. Guiden er veldig vennlig og forklarer mye om hvalene og området. Dessverre hadde vi bare 30 minutter å observere og de resterende 7 timene var returreisen.

Les mer

5. januar 2022

Veldig moderne båt, hardtarbeidende og vennlig mannskap, som gjør den veldig lange reisen til stedet veldig underholdende med mye informasjon og historier. Alle passasjerer er med på selve spottingen, en helt fantastisk opplevelse når du kan se hvalene kort tid før slutten av polarnatten under en rød himmel. Takket være de elektriske motorene er den helt lydløs. Mat og drikke om bord er gjennomgående deilig til typiske norske priser. Det er også spill å låne for barn og familier.

Les mer

30. desember 2021

Produkt-ID: 286815