Legg til datoer

TromsøFotografiturer

Våre mest anbefalte Tromsø Fotografiturer

Fra Tromsø: Reinsdyrkjøring og -fôring med en samisk guide

1. Fra Tromsø: Reinsdyrkjøring og -fôring med en samisk guide

Oppdag levemåten til de samiske reindriftsutøverne, på denne dagsturen fra Tromsø med minibuss. Møt reingjeterne og bli med på en slede trukket av reinsdyr. Nyt autentisk samisk mat og lytt til tradisjonelle historier og sanger, mens du sitter rundt leirbålet. Bli hentet fra sentrum og slapp av på en kort kjøretur ved sjøen til reinsdyrområdet. Bli møtt av verten din. Hopp på sleden og la guiden din lede deg på en reinssledetur gjennom vinterlandskapet. Ta turen til leiren og mat den majestetiske reinflokken på 300 dyr. Etterpå kan du kose deg i en varm lavvo (samisk telt), med et tradisjonelt varmt måltid. Sitt rundt bålet mens din guide forteller historier om samisk kultur og byr på en tradisjonell samisk joik. Returner til møtestedet i Tromsø på slutten av opplevelsen.

Fra Tromsø: Hvalsafari med hybridelektrisk katamaran

2. Fra Tromsø: Hvalsafari med hybridelektrisk katamaran

Sett seil på et hybrid elektrisk katamarancruise for de arktiske farvannene og observer marine dyr i deres naturlige habitat. Se spekkhoggere og knølhval feed i de iskalde fjordene og beundre det fantastiske landskapet rundt deg. Avreise fra Tromsø om morgenen, og dra ut dit hvalene er i tide til å nyte de korte timene med dagslys. Nyt den fantastiske utsikten over frosne landskap i komfortable, panoramiske salonger og dekk på flere nivåer. Finn et utvalg av mat og drikke for kjøp om bord. Seil i ca. 3 til 3,5 timer for å nå hvalene og tilbring ca. 1 til 1,5 time med dem. Båten bruker en hybridmotor for å nå fôringsplassene deres. Når du nærmer deg hvalene, vil kapteinen bytte til en stillegående elektrisk motor som lar deg komme nærme uten å forstyrre dem. Merk: Ta med varme kluter, inkludert ull og tilsvarende. Vi seiler i det arktiske farvannet, og det er kaldt, spesielt ute på havet. Salongene våre er oppvarmede og komfortable, men det er kaldt ute.

Tromsø: Nordlysjakt i minibuss med leirbål

3. Tromsø: Nordlysjakt i minibuss med leirbål

Reis utenfor Tromsø, vekk fra byens lysforurensning, på jakt etter nordlyset sammen med en erfaren guide. La deg forundre over den enorme majesteten i Arktis mens du deler historier med de andre ved et knitrende bål. Vi starter fra møtestedet i Tromsø sentrum og legger ut på en unik opplevelse i den arktiske villmarken. Den erfarne guiden din vil lede deg i jakten på det fascinerende naturfenomenet nordlys. Mens du speider mot himmelen på flere steder, kan du nyte de vakre, barske omgivelsene. Lytt til lokale myter og historier om lysene, og få en vitenskapelig forklaring på hvorfor de eksisterer. Når du har funnet det beste stedet for å se lysene, kan du gå gjennom nysnøen omgitt av høye fjell og dype fjorder. Ta deg tid til å beundre dette utrolige naturlige lysspillet, der fargene danser i luften i vakre, fascinerende mønstre. Hold energien oppe med varm drikke og snacks. La deg deretter hensette til minner fra sommerleiren mens du griller marshmallows på et røykfylt bål. Ta mange flotte bilder i løpet av natten. Guiden hjelper deg med å stille inn kameraet riktig, og tar også bilder av gruppen med nordlyset i bakgrunnen. Etter en minneverdig kveld blir du kjørt til overnattingsstedet ditt i Tromsø.

Fra Tromsø: Kjør ditt eget hundespann med huskyer

4. Fra Tromsø: Kjør ditt eget hundespann med huskyer

Legg ut på en guidet hundesledeopplevelse, med avreise fra Tromsø. Bytt på å styre hundespannet ditt eller simpelthen nyt det utrolige arktiske landskapet. Etterpå kan du utveksle historier rundt leirbålet, med litt varm kakao og kake. Hopp på den komfortable minibussen og kjør til kennelen på Kvaløya. Når du har fått på deg utstyret, drar du til kennelen med de 130 alaskahuskyer, som alltid er glade for å møte gjester. Få en kort demonstrasjon av hvordan du kjører et hundespann og still gjerne spørsmål. Følg deretter guiden din og møt huskyene dine. Hvert par, en passasjer og en sjåfør, får sin egen hundeslede. Det blir flere muligheter til å bytte undervis, slik at begge får prøve seg som hundekjører. Til slutt begir du deg ut i snøen og følger guiden din langs stien. Ta bilder gjennom hele turen og nyt det utrolige landskapet. Etter ditt 1,5 time lange hundesledeeventyr, setter du deg i lavvoen for varm drikke og Heges berømte hjemmelagde sjokoladekake. Kos deg med å dele historiene dine fra turen, rundt det koselige bålet. Etterpå er på tide å skifte ut varmedressene og gå om bord på bussen. Du blir returnert til hentestedet. 

Fra Tromsø: Tur for å se Nordlyset

5. Fra Tromsø: Tur for å se Nordlyset

Øk sjansen for å se det blendende nordlyset på denne bussturen fra Tromsø. Hold varmen med kjeledress og varme drikker. Sørg for at du får flotte bilder på turen med kamerahjelp fra guiden din. Reis fra Tromsø i en komfortabel buss med klimaanlegg og jakt etter de dansende lysene til Aurora Borealis. Slapp av i den komfortable bussen på vei dit meteorologer har spådd lysene vil være på sitt beste. Få en ærlig vurdering av sannsynligheten for å oppdage lysene fra guiden din for den kvelden. For å få fantastisk utsikt over himmelen, ta turen til områder med god solaktivitet og klar himmel. Nyt fleksibilitet med hensyn til stopp, aktiviteter og beslutninger om lengden på turen. Guiden din hjelper deg med kamerainnstillingene og bruk av stativ for de beste bildene. Etter omvisningen blir du satt av på hotellet ditt.

Fra Tromsø: Hvalsafari på hurtiggående katamaran med hvalsafari i Tromsø

6. Fra Tromsø: Hvalsafari på hurtiggående katamaran med hvalsafari i Tromsø

Stig om bord i vår moderne katamaran og bli med på en spennende reise til hjertet av hvalens vinterlandskap. Det raske fartøyet vårt sørger for at vi er en av de første båtene som ankommer hvalobservasjonsområdet på hver tur, slik at du får mest mulig tid blant disse fantastiske dyrene. Om vinteren trekker knølhvalene og spekkhoggerne til Nord-Norge, til de kalde farvannene rundt Tromsø for å spise atlantisk sild i vintermånedene (fra midten av oktober til slutten av januar). På turen til hvalfangststedet får du fantastisk utsikt over Lyngsalpene og en fengslende, naturskjønn seilas. Våre kunnskapsrike guider gir deg innsiktsfull informasjon om hvalene og lokalhistorien, noe som sikrer en morsom og lærerik opplevelse. Slapp av i den romslige salongen vår med panoramavinduer og se havets undere utfolde seg. Hvis du ikke ser hval på turen, kan du bestille en ny tur gratis i Norwegian Travels salgsbutikk i Sjøgata 16 (med forbehold om ledige plasser på neste tur). Vi er opptatt av å tilby miljøbevisste opplevelser, og turene våre er utformet med respekt for livet i havet. Vi følger AECOs retningslinjer for hvalsafari, og vi er sertifisert som Miljøfyrtårn. Båten vår er romslig med en komfortabel, varm salong med panoramavinduer, en stor kiosk, toaletter og flere utvendige dekk.

Fra Tromsø: Guidet nordlyssafari med buss

7. Fra Tromsø: Guidet nordlyssafari med buss

Vi vil jage lav lysforurensning og prøve å unnslippe de irriterende skyene som kan prøve å stjele showet til nordlys fra oss. Vårt oppdrag er å ta deg med på en spennende tur gjennom å søke på det himmelske lerretet ovenfor. Vi skal til de beste stedene med de høyeste sjansene for å fange de fascinerende nordlysene. Når vi har funnet det perfekte stedet, hvor scenen er duket for naturens storslåtte forestilling, vil vi varme sjelen din med rykende varme drikker og kjeks. Våre dedikerte guider vil være dine arktiske følgesvenner gjennom hele kvelden, og sørger for at du er hyggelig og toasty. For ekstra hygge kan du leie termodresser og støvler på møtepunktet for turen (avhengig av tilgjengelighet). Siden været i Tromsø liker å holde oss til å gjette, kan vi kanskje gjøre dette eventyret til en dans med elementene, som tar deg med til forskjellige fryktinngytende steder under den arktiske nattehimmelen på jakt etter vår dame på himmelen. Hvis vi er velsignet av nordlyset som pryder oss med deres tilstedeværelse, vil fotoguiden din fange de magiske øyeblikkene med noen fantastiske portrettbilder. Betrakt det som din kosmiske fotooperasjon, som fanger minner som vil vare livet ut. Hvis du ønsker å ta nordlysbilde selv, hjelper guiden din gjerne og deler tips og triks med deg. Du kan også leie et stativ på møtepunktet for turen (avhengig av tilgjengelighet). Så gjør deg klar til å jage nordlyset som aldri før, med oss ved din side hvert steg på veien.

Fra Tromsø: Opplevelse med reinsdyrslede, middag og nordlys

8. Fra Tromsø: Opplevelse med reinsdyrslede, middag og nordlys

Opplev magien i det arktiske på denne kveldsturen med reinsdyrslede, inkludert transport i buss eller minibuss fra Tromsø. Nyt en tradisjonell samisk middag med reindriftsutøvere, mens de forteller deg om sin kultur og sin tro. Få sjansen til å se nordlyset danse over deg.  Gå om bord på bussen eller minibussen din i Tromsø og begi deg ut på ditt arktiske eventyr. Stopp ved en sameleir og ha muligheten til å mate flokken på rundt 300 villrein som vil spise fra hendene dine. Føl spenningen ved å kjøre på en slede som blir trukket av majestetiske reinsdyr. Du blir dessuten invitert på en kopp varm te, kaffe eller varm sjokolade, for å få igjen varmen rundt bålet, inne i en gamme (tradisjonell samisk hytte). Smak på et 3-retters måltid inkludert bidos (en tradisjonell samisk gryterett som ofte serveres ved samiske bryllup og andre spesielle anledninger), tilberedt over åpen ild. Bli med i en lavvo (samisk telt) og samles rundt bålet for å høre på historier om samisk kultur. Lær hvordan det er å være reindriftsutøver. Se hvordan guiden din fremfører en joik (tradisjonell samisk sang).  Gå ut for å se om nordlyset vises over reinsdyrleiren. Reis tilbake til møtestedet ditt i Tromsø på slutten av opplevelsen. 

Fra Tromsø: Hval- og sjøfuglscruise med alt-inkludert

9. Fra Tromsø: Hval- og sjøfuglscruise med alt-inkludert

Legg ut på en båttur gjennom vannet i Tromsø og Skjervøy og se etter hval og dyreliv mens du ser på det vakre landskapet i Norge. Få øye på forskjellige dyr, spesielt spekkhoggeren, og lær historien fra guiden din. Begynn turen kl. 08.00 og vær den første båten inn i hvalsafariområdet fra Tromsø. Ta deg tid til å beundre de majestetiske Orca-hvalene i fullstendig stillhet for den ultimate sjansen til å høre deres sjarmerende rop. Mens du er om bord, nyt mat og snacks, og nipp til en varm drikke. Se ut over landskapet og hør mannskapets historier og informasjon om hvalene og annet dyreliv som måker, havørn, lomvi, brede ender og skarv. Kysten utenfor Tromsø og Skjervøy anses for å være et av de beste stedene i regionen for å se hvaler. Vær på utkikk etter de nysgjerrige knøl- og spekkhoggerne som svømmer og spiser sild. Fang hele opplevelsen med kameraet ditt. Båten er oppvarmet med innendørs sitteplasser og et utendørs dekk. Her får du en intim opplevelse med det lokale dyrelivet som Norge har å tilby. 

Tromsø: Fjordcruise med fugle- og dyreliv, lunsj og drikke

10. Tromsø: Fjordcruise med fugle- og dyreliv, lunsj og drikke

Opplev Tromsø-regionens ekstraordinære natur, ombord på en klassisk mahognibåt. Dra ut på arktiske farvann, og utforsk regionens vakre fjorder og sund. Underveis kan du nyte lekker arktisk fisk, drikke og snacks. Dra nytte av henting i Tromsø sentrum og bli kjørt til havnen, for å gå om bord den klassisk båten «Fjorddronningen». Slå deg ned i en varm salong, eller benytt deg av de tilgjengelige varmedressene, for å bli værende ute på dekket og oppleve den fantastiske utsikten. Opplev regionens dyreliv og hold utkikk etter havørn, lomvi og ender. Se lundefugl (sesongbasert), skarv, sel og oter. Sørg for å ha kameraet klart, da det uten tvil dukker opp unike fotomuligheter under hele turen. Se grindhvaler og delfiner leke i vannet. Hold utkikk for reinsdyr langs kyst, og nyt Tromsøs mangfoldige flora og fauna.  Seil deretter tilbake til Tromsø havn og avslutt det fantastiske arktiske cruiset.

Tilgjengelige aktiviteter

67 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Ofte stilte spørsmål om Tromsø Fotografiturer

Hva er andre ting å gjøre enn Fotografiturer som er verdt å besøke i Tromsø?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Tromsø er:

Hvilken Tromsø Fotografiturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tromsø

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 519 vurderinger

Utrolig opplevelse, anbefaler dette absolutt til alle som ønsker å se lysene. Guiden vår Mag var ekstremt hyggelig, kunnskapsrik og ga oss den beste opplevelsen som er mulig. Været var ganske dårlig i Tromsø, snø mye, og han klarte å få oss til et sted hvor vi sier lysene. Så fortsatte vi å kjøre og så dem 2 ganger til. Bildene han tok med kameraet ble spektakulære, nesten uvirkelige. Gjør deg selv en tjeneste og bestill din tur med dem!

Guiden vår Stefan prøvde virkelig å ta oss til de beste stedene hvor det var stor sannsynlighet for å se nordlyset. Vi kunne faktisk nyte de fantastiske lysene. Det var en vakker opplevelse. Stefan tok virkelig perfekte bilder for oss, som ble gjort tilgjengelig for oss gratis etter omvisningen. Alltid glad!!

Vi tok en liten busstur for å se nordlyset med en guide som også er fotograf. Stefan var en stor vert og veldig kunnskapsrik om nordlyset. Vi måtte være tålmodige, men til slutt så vi ikke bare lysene, men de danset for oss!

The boat was the only one in the area that have a good approavh to whale watching, they didnøt run into the whales. They calculate the movment and direction , drive out and wait. Excelents guides too!

Stefan var en fantastisk reiseleder, til tross for det virkelig utfordrende været kunne vi se nordlyset. Vanen var komfortabel. Jeg anbefaler absolutt NLT :)