Tromsø
Fisketurer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Sitemap Tromsø

Wil je alle activiteiten in Tromsø ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Hva folk sier om Tromsø

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 35 vurderinger

Det var en utrolig kjekk tur i strålende vær. Mannskap og de andre passasjerene var utrolig koselige og mannskapet var hjelpsomme da fisken ble for tung å dra opp vi fikk masse fisk i bra størrelse. Etter fiske, på vei inn ble det laget deilig fiskesuppe og trukket nyfiska sei. Bare nydelig begge deler. Gørill og Gunnar Fra Sola

Super tur med tre flinke guider. De sørget for at vi fikk masse fisk, og disket opp med en helt nydelig fiskesuppe helt til slutt! Kjempeflott tur som vi gjerne kan ta igjen. Reiste med barn på 10 og 12 år.

Hyggelige folk med god kjennskap til hvor man burde fiske. Flott liten rundtur i vannet rundt Tromsø samtidig som man fikk prøve å fiske forskjellige steder. Tror de fleste som var med fanget noe.

Fantastisk å få oppleve fiske i Tromsø-området, vi fikk ikke mye fisk, men opplevelsen var fantastisk. Flinke folk som ordnet det som trengte å ordnes.

Hyggelig betjening. Vi fikk servert veldig god fiskesuppe ombord. Du kan varme deg nedi båten om du fryser. Flott måte å se Tromsø på. Tilbud til alle.