Tromsø
Familievennlige aktiviteter

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Other Sightseeing Options in Tromsø

Want to discover all there is to do in Tromsø? Click here for a full list.

Hva folk sier om Tromsø

Min sønn og jeg hadde en fin kveld med de nydelige huskiene og valpene deres. De varme klærne og støvlene var veldig hjelpsomme, slik at du kunne komme deg rett sammen med hundene. Guiden var informativ, vennlig og hundene var åpenbart elsket og brydde seg briljant. Etter å ha møtt hundene dro vi til visningsplattformen hvor vi hadde deilig hotchocolade, marshmallows og kjeks ved leirbålet mens en annen, meget kunnskapsrik guide forklarte vitenskapen bak nordlyset. Vi hadde deilig, tradisjonell Bacalao servert i et behagelig, varmt samitelt. En veldig hyggelig og informativ kveld med vennlige og hjelpsomme guider og en veldig dyktig bussjåfør (det blåste snøstorm!)

Vi så nordlyset, og vi kunne ikke gå på hundekjøring på grunn av mangel på snø. Men ingen mennesker kan gjøre noe med det ... Takket være det hyggelige og kunnskapsrike personalet hadde vi fortsatt en flott kveld. Sitter ved peisen, møter huskiene (en så vill, men koselig gjeng!) Og spiser en god middag i "gammen" - en virkelig god opplevelse. Også godt tilrettelagt transport fra Tromsø sentrum og tilbake.

Det var det best opplevde å være på en campingplass og vente på om det er en sjanse til å se nordlys mens du drikker varme drikker etter eget valg, men ikke bekymre deg Huskies er der for å skjemme deg bort og en veldig hyggelig turleder vil også hjelpe deg med å chat og klar til å forklare hvis du har noen spørsmål. Perfekt sted og kan anbefales til alle. Spesielt hvis du er en hundelsker

Bra med bålplass og mat. Fantastisk med Nordlyset

Det ble reklamert med varmt tøy. Men det lagt opp som om det noe problematisk. Dere kunne ført folk direkte til omkleldning så kunne vi valgt der. Og ikke etterpå når vi var ankommet leirplassen og måtte gå tilbake. Så det ble noe kaldt etterhvert.

Sønnen min var veldig fornøyd med husky sleden, besøk husky, se på søte valpene. . Vi skal gjerne komme tilbake igjen i vinteren.