Tromsø
Delfin- og hvalsafari

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Tromsø Delfin- og hvalsafari

Hva er andre ting å gjøre enn Delfin- og hvalsafari som er verdt å besøke i Tromsø?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Tromsø er:

Hvilken Tromsø Delfin- og hvalsafari tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tromsø

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 481 vurderinger

Veldig veldig fin tur. Bare fjordene er verdt turen og været, som kan endre seg her i løpet av få minutter. Vi fikk se noen spekkhoggere på nært hold, noe som selvfølgelig er en stor bonus. Det er smørbrød, supper (må forhåndsbestilles, visste ikke), informasjonskapsler, kaker, kaffe osv. og gratis stillevann. Båten var full og noen hadde ikke så gode seter. Ombordstigningen var litt kaotisk og kjedelig, men det er selvfølgelig på grunn av passasjerene. Mannskapet er mega og tar veldig godt vare på gjestene. Hovedsakelig fordi mange ble sjøsyke og måtte kaste opp. Her kunne man påpeke ved bestilling å ta med medisiner mot kvalme, da kunne man unngå det. Det er ingen piller om bord (selvfølgelig er de ikke tillatt).

Vi dro fra havnen klokken 9 på det som var en veldig mørk og overskyet morgen. Besetningsmedlemmene ga oss en veldig varm velkomst helt fra begynnelsen og forklarte hva vi kan forvente av turen. En av dem tok seg til og med tid til å bli kjent med passasjerene én etter én! De vet nøyaktig stedet der dyrelivsaktiviteter ofte skjer, og det skuffet ikke. Jeg så knølhval(er?) og belg av spekkhoggere som sprutet og svømte rundt. Reisen frem og tilbake var ganske lang, men naturen gjorde det hele utholdelig. Kan ikke klage!

Det var bra. Jeg setter pris på advarselen om at det ville være grov sjø på forhånd. De nevnte også at hvalene var veldig langt nord i år. Jeg skulle ønske det hadde vært oppført på nettstedet. Hadde jeg visst at vi skulle bruke fire timer på cruising og bare rundt 20 minutter på å se på hvalene, hadde jeg sannsynligvis ikke dratt. Jeg endte opp syk, så det var ikke en hyggelig opplevelse for meg.

This was amazing, highly recccomended! The whale watching ok rib boat was supercold but well worth it! We saw many orcas and the scenary was beautiful! The lavos were the best part. The hosts were super nice and the food qas incredible! They provided good cameras and we got some amazing photos. 10/10

Båtturen til hvalene er kortvarig, da gidene fortsetter å fortelle eller rapportere om sammenhengene mellom dyreverdenen og miljøet. Katamaranen er veldig moderne da den bare er 1 år gammel. Det ble også sett hvaler som avrundet. Alt i alt en god sving.