Legg til datoer

Dagsturer fra Tromsø

  • Dagsturer
20 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Ofte stilte spørsmål om Tromsø

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Tromsø?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Tromsø er:

Hva er de mest populære museene og utstillingene i Tromsø?

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tromsø

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 2 015 vurderinger

Vi dro i tide med Christian (sjåfør) og Thomas (guide), prognosen for å se nordlyset var ganske god da himmelen var skyfri. Setene i minibussen var veldig trange, men det tok oss bare ca 25 minutter å komme til det første observasjonspunktet. Nordlyset dukket opp etter kort tid og Thomas ga meg virkelig nyttige tips om hvordan jeg kunne ta bilder og lånte meg et stativ. Han tok selv noen bilder av himmelen og av oss, som vi mottok via Dropbox dagen etter. I mellomtiden laget Christian bål og sørget for deilige pølser og fiskekake :-) Senere kjørte vi til et annet observasjonspunkt og til noen overraskelsessteder, som Thomas hadde noe interessant å fortelle om. Jeg vil virkelig anbefale turen til alle, de 2 prøvde veldig hardt for å sikre at alle hadde det bra og at de hadde en flott opplevelse. Alle skulle slippes ut på overnattingsstedet sitt om kvelden

Tur med lys til tross for vanskelige værforhold. Sørg for å ta med stativ, også til mobilen. Du kan bare se lysene med det blotte øye med mye flaks, men på kameraet eller mobiltelefonen kan du se dem ganske godt. Lang eksponeringstid og stativ hjelper virkelig mye. Det er virkelig vanskelig å få et godt bilde uten det. Vi var heldige nok til å se et fantastisk lysshow på vårt aller siste stopp like før kl. Vakkert og over veldig raskt. Bålet var hyggelig og maten deilig. Ta Febreeze med deg på ferie - vi tok turen på dag 1 og bållukten har ikke forlatt vinterklærne våre siden den gang. :D Guiden var veldig hyggelig og spilte samisk musikk mens han kjørte og viste oss videoer - reisen fløy forbi.

Det var en flott tur, selv om utsiktene til nordlyset ikke var de største, så vi mega flott nordlys. Vår guide Marek satte opp kameraene og mobiltelefonene hos oss på forhånd for å få best mulig bilder. Han tok også veldig fine bilder med et profesjonelt kamera. Jeg synes imidlertid bildene, som da er til salgs, veldig overpriset. Det ble en deilig varm kakao under nordlysshowet, som var veldig godt. Det var en veldig fin tur og vel verdt det. Takk for det.

Jeg hadde ventet i årevis for å se dem og ble ikke skuffet. Guiden og sjåføren var fast bestemt på å få oss til klar himmel, så vi hadde en sjanse og de sviktet oss ikke. Vi måtte kjøre til Finland tankene, men wow, for en visning vi så. Flott informasjon underveis og passet på oss med varm drikke, mat og noen fantastiske bilder. Vil definitivt anbefale turselskapet.

Vi ble hentet i en veldig luksuriøs, veldig komfortabel minibuss. Etter 2 timers kjøring stoppet vi på et første sted, vi ventet 10-15 minutter og nordlys dukket opp to ganger på rad. Vi dro deretter til et annet sted og der var det magi, himmelen sto i brann. Vi er veldig fornøyd med denne opplevelsen. Guiden og sjåføren var veldig vennlige.