Tromsø Cruise og båtturer

  • Vannaktiviteter
  • Flerdagsturer
24 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tromsø

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 79 vurderinger

Nydelig og veldig rolig tur. Ikke noe for en utålmodig sjel, men fint når du er på tur med en sjelefrende. Vi hadde tur i første halvdel av mai - og selv om vi får låne varmedress så HA PÅ DEG NOK KLÆR som du kan få plass til i en stor varmedress (ikke ta kåpe, ta kort dunjakke, stilongs osv). Hyggelige operatører som tok oss innom noen områder det tidvis var ørn å se, vi hadde ikke flaks denne gangen, men uansett vidunderlig scenery og herlig himmel. Det gjør ikke noe at vi hadde tur en uke før midnattsol, sola er jo knapt nedom horisonten likevel.

Vi hadde det bare gøy med denne gjengen. Det er så vennlige og positive mennesker som tilbyr denne turen. Det formidler mye livsglede og tilknytning til naturen. Denne turen er rett og slett et must og bør ikke gå glipp av. Selv om du ikke er veldig heldig med dyreobservasjonen, er det verdt det på grunn av naturen. Fiskesuppen som ble tilberedt var rett og slett fantastisk.Vi spiste vår første fiskesuppe... og vi kommer aldri til å glemme den. Takket være det flotte teamet gjør du en god jobb og du kan føle gleden.

Til tross for regnet klarer mannskapet å gjøre reisen så behagelig som mulig for oss. Utsikten var virkelig fantastisk og fantastisk! Det var ca 3 mannskaper som betjente ca 10 av oss på båten. De var veldig vennlige og engasjerende. Vi fisket i ca. 20 minutter, bare for å mate ørnene. Det var veldig gøy til tross for regnet! Mannskapet serverte oss varm fiskesuppe med brød. Det var enkelt, men det var bra! Ok, det er alt. Dere må komme hit og oppleve det selv! (:

Til tross for vær og vind fikk vi en fantastisk opplevelse. Et positivt og energisk mannskap ombord og en lærerik opplevelse. Vi fikk se både nise og ørn. Ikke minst ei nydelig fiskesuppe med brød til. Akkurat passelig lengde. Fikk varme klær ombord. Fine sitteplassa inne og god plass ute. Anbefales på det sterkeste!

Det var magi, kapteinen og sjømannen hans var på topp. Jeg vil beholde et minneverdig minne. Tiden var med oss. Utflukt å gjøre.