Tromsø
Båtturer og elvecruise

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tromsø

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 79 vurderinger

Imponerende! Mannskapet på båten er superhyggelige, imøtekommende og de vet godt hvor de kan finne hvaler! Vi så også mange spekkhoggere og alt dette på nært hold! UTROLIG! Hvis jeg ville komme tilbake, ville jeg gjentatt med dem uten å nøle, å bestille denne turen var en av de beste beslutningene jeg tok i Tromsø. Dessuten er fiskesuppen de forbereder til hjemreisen imponerende! Jeg gjentok og alt hahaha. Utrolig opplevelse og 10!

This was amazing, highly recccomended! The whale watching ok rib boat was supercold but well worth it! We saw many orcas and the scenary was beautiful! The lavos were the best part. The hosts were super nice and the food qas incredible! They provided good cameras and we got some amazing photos. 10/10

Utmerket utflukt. Båten er liten og komfortabel. Kapteinen vår og vertinnen vår er veldig varme. Alt-du-kan-spise småkaker og fiskesuppe til lunsj. For å ha testet et annet selskap for en hvalsafari i Tromsø, er dette definitivt min favoritt!

Turen med Ribb-båten var fantastisk. Du kan komme til hvalene veldig raskt og komme nær dem. Reisen frem og tilbake med buss var lang og ganske strabasiøs.

Fantastisk besetning og vi fikk se mange spekkhoggere på nært hold.