Legg til datoer

TromsøBuss og minibussturer

Våre mest anbefalte Tromsø Buss og minibussturer

Tromsø: Arktisk landskap og fjordtur

1. Tromsø: Arktisk landskap og fjordtur

Bli med på det arktiske landskapet og fjordturen. Opplev den fantastiske arktiske naturen på kort avstand. Se de vakre fjordene, dalene, fjellene, innsjøene, øyene og andre ekstraordinære utsiktspunkter i denne regionen. Nyt den rene og friske luften og vannet i dette området. Se kysten av Norskehavet, med sitt vakre grønne skinnende vann og hvite sandstrender Se dyrelivet i regionen, inkludert rein, elg, sel, havørn og oter som kan sees med litt flaks. På endestasjonen i en høy dal, drikk varm sjokolade og norsk tradisjonell Lefse-kake.

Tromsø nordlystur med profesjonelle bilder. Tromsø

2. Tromsø nordlystur med profesjonelle bilder. Tromsø

Vår guide vil plukke deg og slippe deg fra hotellet. Turen kan ta 5-7 timer, avhengig av værforholdene Vi har vår base camp hvor vi tar med gjesten vår, den er utstyrt med toalett og kjøkken. Vi starter turen med å gå til noen visningssteder utenfor Tromsø og vårt endelige mål er på basecampen. Men hvis Northernlights ikke er synlig i Tromsø-området, kjører vi deg helt opp til grensen til Finland, og opplever villmarken under den grønne himmelen. Det kreves minimum 5 deltakere for at turen skal fortsette, ellers blir den automatisk kansellert Ta med passet ditt.

Tromsø: Arktisk fjordsightseeing med minibuss

3. Tromsø: Arktisk fjordsightseeing med minibuss

Fjorder, viker, fiskevær og sandstrender – en kort kjøretur utenfor Tromsø er en helt fantastisk region som reisende fra hele verden elsker å utforske. Fordelen med å se naturen på denne turen er at du kan se de mest fantastiske stedene i området mens du reiser varmt og komfortabelt i en moderne minibuss. Denne turen er laget for å vise noen av de mest spesielle fjordene i området, i komfortable omgivelser. Dine profesjonelle og kunnskapsrike guider kjenner området godt og tar deg med til sine egne favorittsteder, samtidig som de forteller historier og om lokal kunnskap underveis.  Før turen starter, møter du opp på den lokale leverandørens kontor i Tromsø, for en orientering og introduksjon til området du vil utforske, samt nordlysprognosen for kvelden. Minibussen plukker deg opp utenfor bygningen, så det ikke er nødvendig å gå langt eller bli kald på veien. Etter turen kan nyte den varme «Basecamp Lounge» så lenge du vil. Her kan du også lade kameraet for kvelden og planlegge ditt neste gyldne øyeblikk i Arktis. Denne turen tilbyr den perfekte kombinasjonen for deg som ønsker å utforske fjordlanskapet i Arktis, mens du nyter de vakre omgivelser med en liten gruppe og en erfaren guide. Denne turen er for hele familien, og du vil få mulighet til å stille spørsmål, ta bilder og strekke på bena i det fantastiske arktiske miljøet. Underveis stopper du for kaffe, te og et lett måltid på et lokalt favorittsted. Du vil bli utstyrt med varme redningsdrakter, beskyttelsesbriller, hansker og støvler for å gjøre denne arktiske opplevelsen i fjordene så komfortabel som mulig. Bilen er alltid varm, og hvis du er interessert i å ta noen bilder når dere stopper kan du låne fotostativer gratis. Gruppestørrelsene er alltid små (maks 15 personer), for å sikre at du får en personlig opplevelse og forbindelse med dine guider.

Tromsø: Jakten på nordlyset med fotografering

4. Tromsø: Jakten på nordlyset med fotografering

Bli med på denne utflukten i en liten gruppe, ledet av en ekspertguide for å se naturens fineste lysshow. Delta i en jakt der destinasjonen endres avhengig av den beste sjansen for å se nordlyset. Noen ganger vil kjøreturen gå ut til kysten, noen ganger innover mot innlandet og andre ganger forbi tre fjorder opp til den finske grensen. Den endelige avgjørelsen blir gjort så sent som mulig for å maksimere sjansen for å se de majestetiske lysene danse på himmelen. Hopp i bilen og møt gruppen og ekspertguiden din. Etter å ha funnet det perfekte stedet, slå deg til ro og vent på nordlysets strålende farger. Guiden din hjelper deg med å justere kameraet ditt, slik at du kan ta de beste bildene. Nyt noen varme drikker og kjeks mens du holder et øye med himmelen. Nyt en eksklusiv jakt med en maksimal gruppestørrelse på 16 gjester. Guiden din svarer gjerne på alle spørsmålene dine og tar bilder i høy oppløsning for å dele med gruppen etter omvisningen.

Fra Tromsø: Opplev arktisk natur og landskap

5. Fra Tromsø: Opplev arktisk natur og landskap

Bli med på en 5-timers opplevelse gjennom uberørt natur og villmark, i et av verdens vakreste og reneste landskap. På denne opplevelsen får du følge av en lokalkjent guide, som viser deg de flotteste stedene regionen har å by på. Denne pakken inkluderer alt du trenger hele dagen: Transport til og fra overnattingssted, bilder av deg i villmarken, hjemmelaget lunch og varm drikke. Nyt en dag ute i den akrtiske naturen.

Tromsø: Privat 6-timers jakt etter nordlyset med minibuss

6. Tromsø: Privat 6-timers jakt etter nordlyset med minibuss

Kjør langs vakre fjorder, fjell og innsjøer på en spennende jakt etter det unnvikende nordlyset. Kos deg med å ha din private minibuss bare for deg og din partner, familie eller venner. Lær hvordan du tar bilder av nordlyset, og (hvis vær og vind tillater det), fang det magiske nordlyset på fotografier. Du blir hentet fra overnattingsstedet ditt i Tromsø og legger ut på en 6-timers utflukt på jakt etter dette vakre naturfenomenet. På en kveld kan dette ta deg til den finske grensen, mens en annen kveld viser prognosen klar himmel på fjordene vest for Tromsø - du vil bli tatt der sjansene for klar himmel er størst. Rundt Tromsø med 69,43 grader bredde nord, hvis du kan se stjerner på himmelen, kan du se nordlyset. Når sjåføren tar deg med til en klar himmel, er det bare å vente tålmodig med litt te, kaffe og muffins til et stille nordlys, et sterkt nordlys eller et supersterkt nordlys slår til. Instruktøren din vil vise deg hvordan du best fanger den på bilder, slik at du kan ta med deg minnet om dette fantastiske synet hjem.

Tromsø nordlysjakt med 8 seter minivan, 6-9 timer

7. Tromsø nordlysjakt med 8 seter minivan, 6-9 timer

Vinter i Nord-Norge bringer fantastisk naturteater synlig på himmelen under lange polare netter - nordlys. Allerede gamle kulturer betraktet nordlyset som en av de mest ekstraordinære og spektakulære opplevelsene som aldri er dobbelt det samme. Derfor kan vi jage aurora igjen og igjen med håp om at det i kveld blir overraskende og fargerikt som aldri før. Hvis du har lyst til å oppleve denne turen med oss, tar vi deg med til noen av de beste stedene for å se nordlys, hvor vi vil være omgitt av storslåtte fjell og fjorder langt unna byens lys og travle sivilisasjon. Under hele turen holder vi kontakten med andre erfarne guider for å få væroppdateringer fra forskjellige steder, og vi følger 3 forskjellige værmeldinger for å trekke de riktige konklusjonene hvor vi skal dra. Med våre to fullformatkameraer vil du være klar til å ta portretter av deg med nordlys i bakgrunnen, pluss nordlys og naturbilder. Timelapse/video tilbyr vi ved fin sterk nordlysaktivitet. Vi hjelper deg gjerne med våre varme klær/utstyr som du måtte trenge her i Arktis.

Tromsø: Privat omvisning i fjordlandskap med hotellhenting

8. Tromsø: Privat omvisning i fjordlandskap med hotellhenting

Oppdag det ville Arktis på denne guidede turen i Tromsøfjorden. Se glitrende hvite strender, og besøk små samfunn og landsbyer i området. Stopp for lunsj i pittoreske omgivelser. Dra fra hotellet ditt i retning Sommarøy - en liten gruppe øyer på det åpne hav. Her kan du finne noen av de mest naturskjønne, hvite strendene i regionen. Passer små samfunn langs fjorden og lær om deres unike tradisjoner. Hold øynene åpne for å se reinsdyr, havørn og andre fugler i nærheten av fjorden, og marine dyr langs kysten. Stopp for lunsj på et pittoresk sted og sørg for å ta mange bilder.

Tromsø: Nyt arktisk panoramautsikt fra Fjellheisen

9. Tromsø: Nyt arktisk panoramautsikt fra Fjellheisen

Gjør deg klar for en autentisk arktisk opplevelse. Ta en tur med den berømte fjellheisen i Tromsø. På toppen kan du beundre utsikten over Tromsø og all den vakre naturen rundt.  Nyt den fantastiske utsikten over arktiske landskap med din lokale guide, som forteller deg alt det er å vite om Tromsø. Du får vite hvorfor Tromsø kalles «Nordens Paris» og «Porten til Arktis». Ta deg tid til å nyte denne unike utsikten og ta fantastiske fotografier, slik at du har minner for livet.

Fra Tromsø: Arktisk villmarkstur og vitenskapsprosjekt

10. Fra Tromsø: Arktisk villmarkstur og vitenskapsprosjekt

Dette er en mulighet for deg til å oppleve hva den arktiske villmarken har å tilby. Opplevelsen starter fra Tromsø sentrum og tar deg med til kysten vest for Tromsø. Gruppen har maksimalt 15 deltakere, som gjør at det blir en mer personlig og hyggeligere opplevelse for alle. Kjør ut på Kvaløya, en av Norges største og vakreste øyer. Her ute kan du knipse flotte bilder av fjorder, fjell, strender, innsjøer, skoger og små landsbyer. Guiden hjelper deg gjerne med kamera innstillinger og tar bilder underveis. Du får tilgang til guidens bilder senere i nettbasert oppløsning. Du kan også delta i et vitenskapelig prosjekt for å samle inn data fra strendene. Følg riktig metodikk, kan du bidra til å kjempe for bevaring av tundraen. Etter innsamlingen blir dataene lastet opp til en forskerdatabase og brukt til å informere utforme en miljøpolitikk. Deretter kan du nyte en hjemmelaget lunsj og varm sjokolade før du drar tilbake til Tromsø.

Tilgjengelige aktiviteter

17 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Ofte stilte spørsmål om Tromsø Buss og minibussturer

Hva er andre ting å gjøre enn Buss og minibussturer som er verdt å besøke i Tromsø?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Tromsø er:

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tromsø

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 2 231 vurderinger

Utrolig opplevelse, anbefaler dette absolutt til alle som ønsker å se lysene. Guiden vår Mag var ekstremt hyggelig, kunnskapsrik og ga oss den beste opplevelsen som er mulig. Været var ganske dårlig i Tromsø, snø mye, og han klarte å få oss til et sted hvor vi sier lysene. Så fortsatte vi å kjøre og så dem 2 ganger til. Bildene han tok med kameraet ble spektakulære, nesten uvirkelige. Gjør deg selv en tjeneste og bestill din tur med dem!

Guiden vår Stefan prøvde virkelig å ta oss til de beste stedene hvor det var stor sannsynlighet for å se nordlyset. Vi kunne faktisk nyte de fantastiske lysene. Det var en vakker opplevelse. Stefan tok virkelig perfekte bilder for oss, som ble gjort tilgjengelig for oss gratis etter omvisningen. Alltid glad!!

Flott totalopplevelse! Ankomsten til det spektakulære, lysforurensede stedet skjedde i en komfortabel minibuss. Stefan var ikke bare sjåfør, privatfotograf, kakaoserver, termojakkebruker, stativleie og kameraproblemløser, men en helt utmerket guide!

Vi tok en liten busstur for å se nordlyset med en guide som også er fotograf. Stefan var en stor vert og veldig kunnskapsrik om nordlyset. Vi måtte være tålmodige, men til slutt så vi ikke bare lysene, men de danset for oss!

Stefan var en fantastisk reiseleder, til tross for det virkelig utfordrende været kunne vi se nordlyset. Vanen var komfortabel. Jeg anbefaler absolutt NLT :)