Legg til datoer

Tromsø Buss og minibussturer

Ofte stilte spørsmål om Tromsø

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Tromsø?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Tromsø er:

Hva er de mest populære museene og utstillingene i Tromsø?

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tromsø

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 2 231 vurderinger

Utrolig opplevelse, anbefaler dette absolutt til alle som ønsker å se lysene. Guiden vår Mag var ekstremt hyggelig, kunnskapsrik og ga oss den beste opplevelsen som er mulig. Været var ganske dårlig i Tromsø, snø mye, og han klarte å få oss til et sted hvor vi sier lysene. Så fortsatte vi å kjøre og så dem 2 ganger til. Bildene han tok med kameraet ble spektakulære, nesten uvirkelige. Gjør deg selv en tjeneste og bestill din tur med dem!

Guiden vår Stefan prøvde virkelig å ta oss til de beste stedene hvor det var stor sannsynlighet for å se nordlyset. Vi kunne faktisk nyte de fantastiske lysene. Det var en vakker opplevelse. Stefan tok virkelig perfekte bilder for oss, som ble gjort tilgjengelig for oss gratis etter omvisningen. Alltid glad!!

Flott totalopplevelse! Ankomsten til det spektakulære, lysforurensede stedet skjedde i en komfortabel minibuss. Stefan var ikke bare sjåfør, privatfotograf, kakaoserver, termojakkebruker, stativleie og kameraproblemløser, men en helt utmerket guide!

Vi tok en liten busstur for å se nordlyset med en guide som også er fotograf. Stefan var en stor vert og veldig kunnskapsrik om nordlyset. Vi måtte være tålmodige, men til slutt så vi ikke bare lysene, men de danset for oss!

Stefan var en fantastisk reiseleder, til tross for det virkelig utfordrende været kunne vi se nordlyset. Vanen var komfortabel. Jeg anbefaler absolutt NLT :)