Eventyr

Breivikeidet: Morsom og enkel hundekjøringopplevelse

Aktivitetsleverandør: Norwegian Travel Company

Breivikeidet: Morsom og enkel hundekjøringopplevelse

Aktivitetsleverandør: Norwegian Travel Company
Snart utsolgt

Fra NOK 1.850 per person

Snart utsolgt

Bli med på en herlig opplevelse i Nord-Norge, og kjør ditt eget hundeslede. Beundre den fantastiske utsikten, mens du kjører hundesleden rundt på en lett og morsom tur.

Om denne aktiviteten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Bestill nå og betal senere
Ha fleksible reiseplaner – bestill din plass i dag og betal senere.
Varighet 4.5 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Guide
Engelsk

Opplev

Høydepunkter
 • Reis gjennom arktiske landskap og nyt fantastisk utsikt underveis
 • Møt hundespannet ditt av huskyer, og få litt tid til å bli kjent med dem
 • Vær hundekjører for en dag og styr ditt eget hundespann gjennom snøen
Beskrivelse

Kjør med ditt eget hundespann av huskyer, for en spesiell opplevelse som du ikke bær gå glipp av når du besøker Nord-Norge. Kom tett på den rå arktiske naturen og prøv denne eventyrlige reisemåten. Bli ønsket velkommen av aktivitetspersonalet ved ankomst til leiren i Breivikeidet. Ta på deg varmedress, støvler, luer og votter før du drar ut for å møte huskyene. Du får dessuten sikkerhetsinstruksjoner og lærer det mest grunnleggende om å kjøre hundeslede.

Nyt en morsom, enkel og en fin måte å oppleve det enestående landskapet på. 2 personer deler en slede og bytter på å kjøre halvveis.

Inkludert
 • Transport til Breivikeidet (45 minutter hver vei).
 • Kjør en hundeslede.
 • Varmedresser, støvler, luer og votter.
 • Varm drikke og kake.
 • Fullt måltid.
Ikke egnet for
 • Barn under 4 år

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Møt opp utenfor Scandic Ishavshotel: Bussen (merket med Aurora Alps-logoen) vil bli parkert på den store parkeringsplassen foran hotellet.

Åpne i Google Maps ⟶
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,9 /5

basert på 179 vurderinger

Samlet oversikt

 • Guide
  4,9/5
 • Transport
  4,8/5
 • Verdi for pengene
  4,5/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Organisasjon: en En morsom faktor: første klasse Etter en 45 minutters busstur, en meget vennlig velkomst på leiren. Guidene er super vennlige og håndteringen av sleden er veldig godt forklart. Etter å ha skiftet til termodress, snøstøvler osv. gikk vi bort til hundene som allerede var spennede. Alle fikk tildelt sin egen slede og vi dro. Du lærer å styre, bremse, holde avstand etc. etter noen minutter og du kan nyte det vakre landskapet. Vi var veldig heldige med været, bortsett fra en liten snøbyge, var sikten flott og temperaturen rett over null. Turen er verdt hver krone. Sterkt anbefalt og gjennomførbart for alle.

Les mer

20. januar 2022

En bemerkelsesverdig opplevelse! For en enestående dag! Teamet var fantastisk! Og akingen med hundene var så gøy! Og jeg må nevne at landskapet var fantastisk! Til slutt kunne vi fortsatt klappe hundene, og de er alle så vennlige! Jeg anbefaler denne turen på det sterkeste til alle som ønsker å ha en flott dag, være omgitt av flotte mennesker og landskap, og også ha en flott tid med noen supersøte hunder!

Les mer

9. januar 2022

Ingen snø i begynnelsen av november men vi hadde en flott dag i hjulvogna trukket av superfine hunder, kjærlige, godt trent og glade for å kunne løpe på stiene ... antrekkene, støvlene, hanskene er superrene og kvalitet... stedet er veldig veldrevet og personalet er like sjarmerende og profesjonelt!! Ikke nøl, dette er stedet å gå for denne aktiviteten.

Les mer

5. november 2021

Produkt-ID: 398250